REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Polițiștii constănțeni, RAZII prin oraș

Polițiștii constănțeni, RAZII prin oraș

Replica API 20 noiembrie 2020 | 00:00 1272

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat, în cursul zilei de ieri, activități pentru informarea cetățenilor în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV2, în zonele aglomerate din municipiul Constanța.

Polițiștii au stat de vorbă cu cetățenii, făcându-le recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii COVID-19. Astfel, oamenii au fost informați despre faptul că masca se poartă obligatoriu nu doar în spațiile închise ci și în cele deschise, despre modul corect de a o purta, situațiile în care se instituie carantina și izolarea persoanelor, precum și contravențiile ori infracțiunile prevăzute de legislația actuală.

Măsurile esențiale pentru atingerea scopului reprezentat de prevenirea/limitarea pe cât posibil a transmiterii virusului SARS-CoV-2 includ:

- purtarea corectă a măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura;

- purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă;

- purtarea obligatorie a măștii de protecție de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani;

- interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații închise și deschise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, terase, cafenele, săli/corturi de evenimente.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
as vrea cu aceasta ocazie, sa imi bag pula in familiile si in toti politistii, pardon gardienii locali .. care ar trebuie sa se ocupe decat de parcari si de cainii, bosketarii din parcuri. ALUPIGUS politia locala si voua si familiilor voastre! jeguri cu soray si lanterna ce sunteti, care stiti 10 legi si atat.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108