REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Poliţiştii de la Transporturi, acuzaţi că au snopit în bătaie un recidivist. Care este varianta oamenilor legii

Poliţiştii de la Transporturi, acuzaţi că au snopit în bătaie un recidivist. Care este varianta oamenilor legii

Replica API 15 august 2014 | 00:00 166

Scandal în Poarta 6

Scandal în Poarta 6

Scandal de proporţii într-un bar din Poarta 6, situat pe strada Furtună Cosmin colţ cu bulevardul 1 Mai Vechi. Un individ, de 29 de ani, recidivist, cunoscut ca hoţ din vagoanele de marfă, a devenit violent când a văzut că poliţiştii de la Transporturi îi cer să se legitimeze, ba chiar s-a dat singur cu capul de gard, spunând acum că, de fapt, a fost bătut de oamenii legii.

Strigătele şi forfota au spart liniştea nopţii de miercuri spre joi (13 spre 14 august) în cartierul Poarta 6. Tot scandalul a început la un bar, situat pe strada Furtună Cosmin colţ cu bulevardul 1 Mai Vechi. Acolo se afla George Bulgaru, de 29 de ani, recidivist, cunoscut de oamenii legii ca hoţ din vagoanele de marfă. Este vorba despre o acţiune a Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi, care a vizat barurile din respectivul cartier, unde exista suspiciunea că se află mai mulţi hoţi căutaţi de poliţişti. Aşa a şi fost, la faţa locului fiind găsit George Bulgaru. Acesta juca la păcănele, iar când a ieşit pe terasă, cinci poliţişti de la Transporturi i-au cerut să se legitimeze. Dându-şi seama despre ce este vorba, recidivistul a început să se agite, a devenit violent, îmbrâncind oamenii legii, după care, potrivit surselor noastre, s-a dat singur cu capul de gard pentru a-şi provoca răni. A fost solicitat şi un echipaj de la Secţia 5 Poliţie, tânărul fiind imobilizat şi condus la Secţie, unde a fost amendat cu 500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Însă, George Bulgaru a pus un prieten să sune la 112 şi să spună că a fost bătut de poliţişti, având ca probe rănile pe care şi le-ar fi provocat singur. În plus, acesta a şi "croşetat" o poveste, relatând că era în bar, la aparatele mecanice, iar când a ieşit pe terasă, cinci poliţişti de la Transporturi i-au cerut să se legitimeze. Cum nu avea actele la el, acesta susţine că a fost lovit. A fugit în bar, dar poliţiştii s-au luat după el, l-au scos afară, unde au continuat să-l bată, după care l-au dus la Secţie.

Aşa-zisa victimă, "prietenă" cu penitenciarul

Trecutul lui George Bulgaru, acum în vârstă de 29 de ani, este unul tumultos. În 2010, spre exemplu, poliţiştii Secţiei 5 îl ridicau întrucât avea de executat un an de închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, şi la acea dată fiind depistat tot în timpul unei razii. Însă, şi în anul 2002 numele lui Bulgaru, care era minor, era prezent în dosarele de furt, la acea dată fiind furate 7 tone de fier vechi de la SC Tracon SRL Brăila - Şantier Constanţa, situată pe strada Industrială. Şi atunci a fost arestat. Şi lista continuă cu multiple furturi din vagoanele de marfă, individul fiind o veche "cunoştinţă" a oamenilor legii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614