REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Poliţiştii din Ploieşti care au încătuşat o vânzătoare de zarzavaturi, cercetaţi pentru PURTARE ABUZIVĂ

Poliţiştii din Ploieşti care au încătuşat o vânzătoare de zarzavaturi, cercetaţi pentru PURTARE ABUZIVĂ

Replica API 14 octombrie 2018 | 00:00 448

Polițiștii din Ploiești care au încătușat o femeie pentru că vindea zarzavaturi pe trotuar sunt cercetați acum disciplinar.

Cei doi agenți i-au pus cătușele și au dus-o pe femeie la secție după ce aceasta ar fi refuzat să-și strângă marfa de pe taraba improvizată, informează România TV.

Pe imaginile surprinse de trecători se vede cum vânzătoarea le cere să nu o încătușeze pentru că va merge de bună voie la secție, însă polițiștii o bruschează și îi pun cătușele.

Femeia a fost amendată cu 1500 de lei pentru vânzarea zarzavaturilor și pentru tulburarea liniștii publice. Ofițerii sunt acum cercetați disciplinar de șefii lor pentru purtare abuzivă.

romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne atunci ce cauta None ala la puterea dragostei? Sunt sigura ca potentiale victime pe care sa le duca la prostitutie!
1
0
"domnii " militieni au curajul sa ii adune pe cei mai tari rechini din Cernavoda pe nume:Grigore zis Gazanu,Lefterica Daniel zis futacul,Piron Madalin zis zero clase,None Marius Madalin zis tatuatul in cur,Alex zis piciorus,Gaga a lui ruginitu si alte rapandule ajunse bibani si platici in acvariul din centrul orasului plin de cacat de la inundatii.militienii cernavoda niste impotenti dar cu sute de mii de euro in conturi.
9
3
In ce tara TOATE pietele sunt ale tiganilor , iar producatorii nu au loc de zeci de ani?
9
3
Sa ma pis pe ei
4
2
Politia Locala incalca legea la orce pas ! Daca le pica ceva la buzunar uita de lege ,daca nu vedeti ce se intampla.Rusine oameni facuti peste noapte politai cu drepturi.
8
2
Conducerea la sediul politiei se face de regula incatusat, spune cartea. In ce priveste atitudinea politistilor acestia au gresit din punct de vedere moral insa legal,nu! In ce tara civilizata se mai poate vedea persoane care sa expuna la vanzare zarzavat pe marginea bordurii? Purtarea abuziva dupa C.P. spune cu totul altceva si nu face obiectul insa cei care trebuie cercetati sunt sefii care i-au trimis pt ca niciunui politist de strada nu-i plac astfel de actiuni! Luati sefii nicidecum sclavii!
4
6
Este o batranica, care le putea fi mama sau bunica,cum sa te porti in halul asta.Parca ar fi fost un infractor periculos asa au procedat.Cine i- a facut politisti pe acesti indivizi lipsiti de o conduita normala ? Da, sunt cercetati disciplinar, daca erau ei agresati se intocmea dosar penal, ca asa sunt legile la noi, si o sa le ia boii de la bicicleta.Se tot vorbeste de violenta domestica, iata inca o forma a ei, comisa de cei care ar trebui sa previna si sa intervina in astfel de cazuri.Nu stim si ce limbaj s- a folosit in molestarea femeii ca probabil am ramane ca la dentist.
8
2
Cum nu au curaj sa se ia de tiganoii agresivi,de talhari,de banditi,politistii isi varsa naduful si frustrarile pe oameni mai slabi. In timpul asta,interlopii le scuipa coji de seminte in cap politistilor,de la geamurile masinilor de lux.
16
2
Niste idioti sigur sunt de la locala. POLITIA LOCALA
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218