REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Poliţiştii ies în stradă de Crăciun și Revelion. Rapotan: Interlopii sperăm să fie deja istorie pentru Constanța

Poliţiştii ies în stradă de Crăciun și Revelion. Rapotan: Interlopii sperăm să fie deja istorie pentru Constanța

Replica API 25 decembrie 2014 | 09:23 150

Pe toată perioada Sărbătorilor de Crăciun și Revelion, în tot judeţul Constanţa, poliţiştii vor intensifica acţiunile pentru combaterea şi prevenirea faptelor antisociale, scopul fiind acela de a proteja cetăţenii de comiterea oricăror ilegalităţi. Astfel, în perioada 24 decembrie a.c. – 04 ianuarie 2015, în tot judeţul Constanţa, polițiștii vor desfăşura acţiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe perioada Sărbătorilor. În acest sens, peste 500 de poliţişti de la structurile de Investigare a Fraudelor, ordine publică, Poliţie Rutieră, din cadrul Serviciilor Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Acțiuni Speciale și criminaliști vor acţiona suplimentar faţă de dispozitivul curent.

“După cum știți, urmează o mini-vacanță. Toată lumea va sărbători. Este o perioadă specifică pentru sărbători, pentru întâlniri. Polițiștii constănțeni vor fi la datorie. Experiența anilor precedenți a demonstrat că la aceste ocazii se mai întâmplă și evenimente nefericite. În toată luna decembrie am avut activități preventive pentru diminuarea furturilor, infracțiuni comise cu violență. În perioada de Crăciun ne axăm pe o prezență operativă și o reacție promptă la intervenții în situații de urgență, apeluri la 112. În fiecare an, în ziua de Crăciun, după ora 15.00, aceste apeluri se întețesc. Nu toată lumea înțelege spiritul Crăciunului. Suntem pregătiți cu echipe suficiente în ziua de Crăciun. De asemenea, echipe suplimentare vom avea și în noaptea de Anul Nou. În toată perioada sărbătorilor de iarnă vom fi prezenți la datorie și în stradă. Anticipăm un trafic rutier peste media normală. Polițiștii de la Rutieră vor fi activi pentru că vrem ca toată lumea să petreacă sărbătorile așa cum trebuie. 700 de polițiști în tot județul, cu posturi, subunități, vor acționa pe trei schimburi. Aproape toate efectivele de Poliție vor fi la datorie, împreună cu principalii noștri parteneri, cu jandarmii. Anul acesta a fost unul liniștit. Interlopii sperăm să fie deja istorie pentru Constanța, iar cei care vor încerca să devină agresivi, vom avea o reacție pe măsură”, a declarat comisarul-șef Adrian Rapotan, prim-adjunctul șefului IPJ Constanța. Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor de orice natură, fiind vizate protejarea populaţiei împotriva unor practici comerciale de natură să ducă la comercializarea unor produse alimentare neconforme şi combaterea infracţiunilor de sezon.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614