REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Polițiștii, ”în vizită” la administratorii spațiilor de cazare din Mamaia și Năvodari

Polițiștii, ”în vizită” la administratorii spațiilor de cazare din Mamaia și Năvodari

Replica API 5 iulie 2018 | 00:38 408

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis la data de 3 iulie a.c., au desfășurat activități informativ-preventive printre administratorii unităților de cazare din stațiunia Mamaia și oraș Năvodari.

Astfel, polițiștii constănțeni le-au oferit atât administratorilor unităților de cazare, cât și angajaților din cadrul acestora, recomandări privind modul în care pot fi prevenite infracțiunile contra patrimoniului, fiind sfătuiți asupra adoptării unor măsuri de sigurană pentru prevenirea furturilor din camerele de hotel și din autoturisme. Pe parcursul activității, polițiștii au afișat pliante, cu sfaturi și recomandări preventive, la recepțiile unităților de cazare, mesaje adresate turiștilor cu care administratorii și personalul hotelurilor vor interacționa pe perioada sezonului estival, în vederea prevenirii furturilor din camerele de hotel și din autoturisme. Pentru o vacanță fără evenimente neplăcute, polițiștii vă recomandă să vă asigurați că ușile și ferestrele camerelor în care vă petreceți vacanța sunt încuiate, iar depozitarea lucrurilor de valoare și a banilor se face în locuri sigure.

Totodată, turiștii sunt sfătuiți să parcheze autoturismele în locuri special amenajate şi iluminate corespunzător, să se asigure că portierele și geamurile sunt încuiate la momentul părăsirii acestora și să nu lase bunuri de valoare în interior.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ploua de 3 ore , cooana la Pod , dinspre Cta este de 4 km si nici un politist local nu este la dirijat traficul ! Pai e normal , daca seful lor de la circulatie e un fost caraliu care -i dadea lui MATEI pachete prin vizeta !
1
0
Ma-ta nu a facut evaziune cand te-a fatat, boule? Poate ca stau cu cheia pe marginea drumului sa-mi pot plati caldura la iarna ca am pensia opt sute si medicamentele costa patru sute. pentru informare, asa ca v-ati gasit evazionistii
1
2
Nu se implica cu nimic ! Se cazeaza in Tabara , la greu ! Parca Locala are si compartimentul Evidenta Persoanelor ? Dar Locala Primariei Navodari sunt mai mult la mocangeala pe terasa la Jeni , nu au ei treaba cu ... persoanele !
2
0
pe bosorogii aia care stau pe marginea strazii cu cheile si fac evaziune cind ii luati ?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102