REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Polițiștii își scot uniformele la vânzare pe internet

Polițiștii își scot uniformele la vânzare pe internet

Replica API 16 august 2017 | 00:37 1368

Anunț surprinzător pe OLX: un polițist a considerat că folosind această pagină web va găsi o întrebuințare pentru uniforma pe care nu o mai folosește. Așa că, la începutul acestei săptămâni, polițistul a postat un anunț prin care a scos la vânzare mai multe componente din uniformă.

Mai precis, o scurtă de iarnă cu mesadă, la 230 de lei, un sacou de poliție, la 200 de lei, o geacă de poliție, la 150 de lei, o scurtă de poliție fără mesadă, la 190 de lei. Toate prețurile sunt negociabile, a mai precizat polițistul. Mai mult, acesta a punctat că vânzarea se va face personal și cumpărătorii vor trebui să prezinte legitimația de serviciu, drept dovadă că sunt oameni ai legii!

De altfel, reprezentanții sindicatelor din sistem au atras atenția că cei interesați să răspundă unor astfel de anunțuri, dar nu lucrează în Poliție, riscă să fie anchetați pentru port ilegal al uniformei cu însemnele Poliției.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fosti militieni nu mai va plangeti atata,ca daca-ar fi asa rau in politie-pardon militie,n-ati da buzna cu totii la examen.pensionarilor prematuri,specialilor.lideru vostru coarna e pensionat ,,pe caz de boala,,dar e mai vioi ca un adolescent si-am auzit ca,cumuleaza,pensioara prapadita cu banii de,,lider,,sindical,pe la vreo 14-15000 de lei LUNAR.ce p.l.m a facut asta asa de,,special,,de ia bani cat 20 de pensionari?mai aveti colegu ala,Godina,care toate zilele sapt.sta pe f-book,asa de mult,,munceste,,parca e femeie,toata ziulica de lunga el,,posteaza,,.si alte si alte exemple.
0
0
Cand te-ai eliberat de la Poarta Alba ? Vezi ca la Castelu mai primesc semianalfabeti ca tine cu 3 clase pt. completarea studiilor .
5
0
pe antecomentator...sa le dau gingii la toti militienii
1
5
Pai mai nenicule, asta de mai jos , care care spui ca esti angajat la Privat : sambetele si duminicile ai stat cu coaiele.in sus pe plaja , noaptea ai dormit intre bucile vre uneia, sar atoeri legale ... ti-ai luat pachet turistic la greci , iarna pe ger si zapada ai stat cu coaiele pe calorifer , vara ai stat cu burdihanu lipit de aerul conditionat si ai grohait la bere ..... Si vrei si Tu sa iesi la pensie la 47 de ani ? Si politistul sa dirijeze booiii ca tine la 40 grade in gaze si claxoane date de idioti frustrati ca tine ! De ce in poola mea nu ai facut Scoala militara ? SICTIR
7
1
de ex.liderul lor,coarna,e ....pensionar,cu,,numai,,14000 de lei venituri lunare si e bolnav rau saracul.va puteti imagina,oameni buni,cum e sa fii pensionar la 45 de ani??????eu as mai avea de munca doar 3 ani,DAR,pentru ca sunt angajat in privat mai am...teoretic,22 de ani,daca mai apuc vreo,,pensie,,.faptul ca isi vand unii uniformele e traba lor,sa fie sanatosi.
3
3
In dinti...sau cu limbuta daca aveti ceva cu Anca.
2
4
Mesaj ptr Anca.......daca esti proasta , stai acasa si nu trage frana de mana!!???
2
1
Anca, ti-as sugera mai intai de toate sa te documentezi cu privire la cei care au iesit la pensie prematur, nu toti politistii pot face acest lucru, ca sa nu-ti mai zic ca nu s-au dat salarii compensatorii in MAI de foarte multi ani, dar in schimb pot observa ca sportul tau preferat este mancatul de cacat.
5
1
Ce sa intelegem ca acesti indivizi ce se pensioneaza la 42 ani, ies cu salarii comopensatorii, pensii nesimtite, vor fi urgent reangajati pe aceleasi functii si ahtiati dupa bani nemunciti, fara numar , fara numar, recurg la astfel de gesturi, umile din punctul meu de vedere
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614