REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Poliţiştii locali au făcut 'curăţenie' în zona a 23 de lăcaşe de cult: au amendat cerşetorii!

Poliţiştii locali au făcut 'curăţenie' în zona a 23 de lăcaşe de cult: au amendat cerşetorii!

Replica API 13 august 2018 | 01:54 192

Direcția Generală Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și linisții publice precum și pentru menținerea curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.

În cursul zilei de duminică, polițiștii locali, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu in zonele adiacente a 23 de lăcașe de cult din municipiu, au aplicat 17 amenzi contravenționale (14 pentru apelarea la mila publicului prin exercitarea unor acte de cerșetorie și 3 sanctiuni pentru fapte antisociale care vizează menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța) în valoare totala de 3100 lei.

Pe această cale, poliţiştii locali roagă cetățenii să se alăture campaniei: "SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, iar astfel “să asigurăm un climat public civilizat”, au transmis reprezentanţii DGPL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cersesc si din banii de cerseala isi cumpara iarba si heroina ca vorba aia trag la cui si la seringa in momentul cand nu mai merge cu cerseala . aplica planul B .se grupeaza cu alti mai mari si dau in cap talharesc oameni ca doar acesti cersetori au baieti smardoi in spate care le tine sub protectorat .au ajutor social si tot ei fac pe victimele ei cand trag la seringa nu se se inteapa niciodata in brate pentru se vor vedea intepaturile si nu mai au succes la cersit ei in schimb se injecteaza in zone ascunse gen pe picioare ,zona pubiana intre degete la picioare in talpi ,glezne si altele.
0
0
Felicitari ! In sfirsit merg la biserica si nu-i mai vad pe cersetori
0
0
Veniti si la mangalia sa vedeti politisti locali cum stau prin bodegi si rup sticlele , astia se bat pe bautura aici nu sa faca treaba ! Astia trebuie sa pazeasca morminte nu sa stea prin oras , sa stea cu raposatu la pahar.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218