REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Poliţiştii locali 'au ras' cerşetorii din staţiunea Mamaia!

Poliţiştii locali 'au ras' cerşetorii din staţiunea Mamaia!

Replica API 1 august 2018 | 00:29 360

Polițiștii locali au acționat luni 30 iulie a.c., în intervalul orar 06.00- 24.00,pentru descurajarea și prevenirea faptelor antisociale de pe raza municipiului Constanța și în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la: menținerea curățeniei, tulburarea ordinii și liniștii publice, circulației pe drumurile publice, protecția mediului, depistarea persoanelor care circulă cu mijlocul de transport în comun fără a deține titlu de călătorie valabil, depistarea persoanelor fără adăpost ori care apelează la mila publică, depistarea persoanelor care au în proprietate animale de companie, câini periculoși ori agresivi și care nu-și îndeplinesc obligațiile legale cu privire la deținere cât și salubritate, activități de comerț ilicit, urmărirea legalității lucrărilor de construcții, modului în care se intervine în domeniul public, etc.

În urma verificărilor efectuate în teren de către lucrătorii instituției Direcției Generale Poliția Locală Constanța au fost date 313 amenzi contravenționale în valoare totală de 68.345 lei pentru încălcarea normelor legale în vigoare din domeniile menționate mai sus. Astfel s-au aplicat în domeniul circulației pe drumurile publice 104 amenzi contravenționale în valoare de 16.835 lei. În domeniul protecției mediului, activității comerciale și disciplinei in construcții și afisajului stradal au fost aplicate 23 sancțiuni contravenționale în valoare de 16.700 lei pentru executarea de lucrări de construcții fără a deține autorizatie de construire, neigienizare teren cu vegetație crescută în exces, nerespectarea H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanta, acte de comerț ilicit, etc.

Pe linia ordinii și liniștii publice au fost aplicate 186 de amenzi contravenționale în valoare de 34.810 lei pentru abateri de la normele legale în vigoare privind conviețuirea socială și menținerea curățeniei în municipiul Constanța.

"Pe această cale, recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale în vigoare și care intră în sfera de competență a Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Activități similare se vor desfășura și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat public civilizat. Numai împreună putem asigura un mediu curat și sanătos în municipiul Constanța.", au declarat reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pisamas pe voi de terminati prapaditi ce sunteti! cand e caninele in lesa e periculos ca asa au hotarat unii ,au facut ei analiza, dar cand 15 maidanezi sare in fata blocului si iti mananca copilu cu totul ce mortii mamii voastre mai ziceti ma???? cacati jegosi de oameni idioti si de rasa imputita si idioata ce sunteti! nici sa muriti nu sunteti buni atat de handicapati si prosti sunteti! MARSSS
1
0
O amenda la un cersetor care nu are proprietati ce rezolvati ? In toate pietile sunt capatane de oi care vand tigari, pe cand o vizita ?
2
0
Cu bigul marca ...?
0
0
Asta da realizare pt nimic local fii mindru pt pol comunala fara educatzie......bv
1
1
si in oras sunt destui, poate vedem si acolo astfel de actiuni
3
0
sa rada si evazionistii cu cheia de gat de pe strada din Eforie Sud, mai au putin si se arunca in fata masinilor. pericol public. nu ii vede nimeni?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369