REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poliţiştii locali şi jandarmii au descins pe strada Dionisie cel Mic!

Poliţiştii locali şi jandarmii au descins pe strada Dionisie cel Mic!

Replica API 14 aprilie 2018 | 00:00 440

Acțiune de amploare a polițiștilor locali din Constanța! La data de 13 aprilie, începând cu ora 8.30, aceștia, în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat în sistem integrat în mai multe zone din municipiu, între care și cartierul Coiciu, dar și în ”punctul fierbinte” de pe strada Dionisie cel Mic, acolo unde, de mai multă vreme, oamenii se plâng de prezența unor persoane de etnie romă, care s-au instalat cu căruțe, cai, și care fac o mizerie de nedescris. Scopul acțiunii este cel al igienizării și menținerii curățeniei zonei. În cadrul acțiunii s-au aplicat un număr de 5 sancțiuni contrevenționale în valoare totală de 2.200 lei pentru creșterea animalelor, nemenținerea stării de curățenie în zonă, executarea unei anexe gospodărești, lăsarea unui câine liber într-un spațiu de folosință comună precum și pentru aruncarea gunoiului în alte locuri decât cele special amenajate și s-au luat măsuri de igienizare a zonelor de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL. Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati-le foc cu ei in case!!!!!!!!!!!
2
0
mama lor de borati , ciori imputite mars in india , daca ai casa linga ciorile borate ai belit pula
3
0
o sa plateasca astia amenzileeeeee ....dupa moarte! Sa nu aud vre-un comment cu munca in folosul comunitatii ca-l f..t in gura pe acela!
4
0
Tiganoii primesc ajutor social din banii nostrii, asistenta medicala gratis.. Copii lor fura in Europa si primesc ajutor in tara.. Primaria psd ce faceti furatii.
4
0
Tiganii arunca gunoiul se caca pe romaneste ..iar politia si polarisul toti platiti de contribuabilul roman se duc de fiecare data si la face curat ..chiar le sterge si praful de pe televizoare ..nicaieri in lume nu se intampla asa ceva ...autoritati de cacat si tara de cacat ..
10
0
de preferat.. napalm
6
0
Dau foc numai cu benzina
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367