REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Polițiștii locali și jandarmii au descins pe strada Semănătorului

Polițiștii locali și jandarmii au descins pe strada Semănătorului

Replica API 19 aprilie 2018 | 13:12 149

Acțiune de amploare pe strada Semănătorului din municipiul Constanța, cunoscută de locuitorii zonei că fierbe în mizerie și scandaluri. Controale au tot fost acolo, s-au aplicat sancțiuni însă, din câte se pare, indivizii nu par să se învețe minte. Astfel, oamenii legii au trecut ”în vizită” și joi, 19 aprilie. Ce au găsit...

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului Igienă Publică și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding, la data de 19 aprilie, au acționat în sistem integrat pe strada Semănătorului în scopul igienizării și menținerii curățeniei zonei.

În cadrul acțiunii s-au desfășurat mai multe operațiuni. A fost aplicat un număr de 19 sancțiuni contravenționale (8 amenzi pentru creșterea animalelor și 11 pentru neîntreținerea curățeniei în interiorul curților) în valoare totală de 8.700 lei și s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL.

În timpul controlului efectuat s-a dispus ridicarea de pe domeniul public al unui vehicul cu tracțiune animală, iar proprietarul atelajului s-a conformat în timpul desfășurării acțiunii.

De asemenea, au fost încheiate 3 note de constatare cu invitația de a se prezenta la sediul instituției în vederea încheierii a procese verbale de constatare și sancționare a contravenției în baza Legii 50/1991 republicată, pentru executarea de construcții fără autorizație.

”Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare”, au precizat reprezentanții Poliției Locale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intrebare - daca dziganu are datorii neplatite la Primarie din impozite sau amenzi, mai primeste ajutor social ?
7
0
Singuri. Sa mearga la munca , la Polaris sunt locuri de munca si vad si ei ce inseamna sa faci curatenie dupa unii ca ei...
11
0
nu are nimic daca nu platesc, urmeaza sa se duca la inchisoare
6
0
Si daca i-ati amendat ce s-a rezolvat?Daca nu platesc amenzile ce o sa faceti? Maculatura consumata si munca in zadar doar de dragul de a da bine in presa! Daca aveti muschi demolati infectiile alea, confiscati caii si carutele
10
7
Sunt oameni si trebuie ajutati, asa este traditia la ei, nu trebuie amendati, trebuie sa traiasca
6
12
Parazitii astia platesc impozite, sau iau ajutorul social fara sa miste un deget? Autoritatile locale au grija numai de masa asta de paraziti si nu fac nimic sa sprijine valorile care fac cinste judetului in lume! Vezi cazul elevelor premiate de NASA.
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367