REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Poliţiştii patrulează în Medgidia pentru a preveni un conflict între ţigani

Poliţiştii patrulează în Medgidia pentru a preveni un conflict între ţigani

Replica API 21 iunie 2014 | 00:00 139

Copilul găsit pe jumătate dezbrăcat a murit înecat

Copilul găsit pe jumătate dezbrăcat a murit înecat

Rezultatul necropsiei indică faptul că băieţelul de doi ani, găsit pe jumătate dezbrăcat, în seara de joi, 19 iunie, pe malul Canalului Dunăre Marea Neagră din Medgidia, a murit înecat. În plus, un martor a declarat că a văzut cum mai mulţi copii se jucau pe mal şi intrau în apă, după care toţi au fugit, lăsând ceva în urmă. Prin urmare, prima ipoteză a anchetatorilor, şi anume că micuţul a plecat cu mai mulţi copii la scăldat, s-a înecat, ceilalţi l-au scos din apă, iar când au văzut că nu mai mişcă, s-au speriat şi au fugit, se conturează din ce în ce mai mult.

Cât despre leziunile din zona capului şi de pe abdomen, acestea ar fi putut fi produse în timp ce trupul copilului era tras pe pietre, de către ceilalţi minori, în încercarea de a-l scoate din apă. Chiar dacă lucrurile par să se fi lmurit, un conflict ar putea izbucni oricând. Familia copilului decedat, de etnie romă, nu vrea să accepte varianta înecului, ea crezând că la mijloc este vorba de o răzbunare a vecinilor, cu care s-a bătut prin Italia, de mai multe ori, acolo unde se afla la "muncă". Pentru evitarea unui conflict, oamenii legii din Medgidia au instituit pe strada Jiului din localitate o zonă de siguranţă public specială, unde poliţiştii şi jandarmii vor patrula până luni. Reamintim că un copil de doi ani şi jumătate fusese dat dispărut de către familie în cursul zilei de joi, 19 iunie. Micuţul se juca în faţa casei şi a dispărut, susţinea mama acestuia. Spre seară, trupul neînsufleţit al copilului a fost găsit pe malul Canalului Dunăre Marea Neagră, imediat ivindu-se două ipoteze: crimă sau înec. Însă, potrivit raportului medico-legal de necropsie, băiatul a murit înecat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614