REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Polițiștii și jandarmii constănțeni prezenți în zonele aglomerate ale orașului!

Polițiștii și jandarmii constănțeni prezenți în zonele aglomerate ale orașului!

Replica API 2 decembrie 2019 | 00:00 225

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, vineri, 29 noiembrie a.c., au continuat, prin Campania 'Sărbători în Siguranță', seria activităților informativ - preventive pe linia prevenirii furturilor din locuințe și auto.

Activitățile s-au desfășurat în zonele aglomerate ale orașului, precum Piața Ovidiu și Sala Sporturilor, unde polițiștii au prezentat cetățenilor aspecte referitoare la comportamentele preventive și le-au oferit sfaturi importante pentru a diminua riscul de victimizare. În acest context, polițiștii au oferit trecătorilor pliante cu recomandări pentru prevenirea furturilor din autoturisme, din locuințe, dar și prevenirea faptelor comise cu violență. Polițiștii recomandă constănțenilor:

-încuiați și asigurați ferestrele și ușa de acces a locuinței în permanență, chiar și atunci când sunteți acasă!

-asigurați ferestrele cu gratii și montați sisteme de alarmă!

-refuzați să primiți în locuință persoane necunoscute!

Activitățile desfășurate fac parte din Programul național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului și Campania "Sărbători în siguranță".

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De atata prezenti ce au fost pe strazi aseara tiganii de pe strada ion ratiu colt cu mircea cel batran aseara la ora 22:00 au dat muzica la maxim de irla in tot cartierul cu bass la Maxim. Chiar nu e in stare nicio autoritate sa ii potoleasca pe tiganii astia care terorizeaza cartierul cu muzica la maxim la orice ora au chef fara sa raspunda in fata legii. Rusine tuturor celor care sustin ca aseara au actionat in sensul asta. S a vazut rezultatul lor. Tiganii terotizeaza un oras intreg iar politia asteapta sa fie sesizata. Nu se pot autosesiza
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218