REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Polițiștii și procurorii o caută pe tânăra care s-a drogat în direct!

Polițiștii și procurorii o caută pe tânăra care s-a drogat în direct!

Replica API 3 mai 2018 | 00:30 1576

Polițiștii din cadrul BCCO, sub coordonarea DIICOT Constanța, s-au autosesizat în cazul tinerelor care au fost filmate în timp ce se drogau pe o plajă din Mamaia. Astfel, ei efectuează cercetări în vederea identificării și depistării lor.

Amintim că a fost ”nebunie” la malul mării și aici ne referim la consumul de droguri. Unii tineri au ajuns la spital, fiind luați de ambulanțe direct din cluburi, pe când alții au ajuns la Poliție. Și, când tocmai ce se transmiteau aceste informații, fiind vorba despre o filmare în direct de pe plaja de la Sunwaves, o tânără, care se afla alături de mai multe prietene, a… ”tras pe nas”. Imaginile au fost difuzate de postul de televiziune în cauză și astfel filmulețul a devenit viral, inclusiv pe rețelele de socializare. Acum, oamenii legii s-au autosesizat și se efectuează cercetări.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Drogul ramane in organism 2 poate chiar 3 saptamani. La noi in tara consumul este interzis
1
0
Ca sa-i dea limbi in pizda
3
1
cat de curand militia de la noi va urmarii si personajele din filme pentru consum de droguri cat despre cei dovediti ca dealeri si consumatori precum ion ion tiriac nu au nici o greata
1
1
E cu filtru hepa?
8
1
Spirit civic prost inteles. In loc sa mediatizeze cazul pe toate retelele, ideal era sa sune urgent la 112. Majoritatea se erijeaza in cameramani profesionisti in defavoarea anuntarii urgente a cazului.
6
4
Nu scrie nicaria ca nu am voie sa prizez faina in public,onorata instanta trebuie sa dovedeasca cu PROBE ca a fost substanta interzisa,si cum in cazul tigareta II capul era un guster mare din aviatie ma poate duce gandul ca sefii mari ai retelelor de contrabanda,proxenetism,camatarie,pot fi militieni,procurori,judecatori,serv.secrete deoarece sunt mai presus de lege!
16
5
Ajutati-ne sa o gasim pe tanara sa o aducem pe calea cea buna ! Cate din astea s-au trezit cu usturime in zona anala si nu stiau ce draqu au patit ! Au crezut ca e de la praf si ca au tras basini atomice !
18
4
Si daca o prind, ce-i fac? I-o trag? Chiar daca era drog, cat sta drogul in organism? E din categoria: hai sa ne punem in miscare pentru pulime: lor le dam circ, noi ne luam salariile umflate.
11
5
Am vazut-o eu !!! E straina , a incercat azi sa viziteze cazinoul dar a plecat dezamagita, apoi a vrut sa se plimbe prin parc dar nu prea a reusit din lipsa de parc, acum e in masina se invarte de 2 ore in jurul blocului unde si-a gasit chiri ca nu gaseste loc de parcare. Se poate considera f norocoasa, a facut ce viseaza orice turist si anume sa simta pe pielea lor traiul localnicilor. Serios acum,ba capete seci, lasati sa vina pramatiile astea sa-si rupa narile,fundu ce vor ei ca asta e singuru lucru care ne face atractivi pe plan turistic.Doamne ajuta sa devina constanta capitala drogatilor
17
8
sa mi bag pula n mortii ma tii de reporter si in mormantu tau de sclavete
10
21
Eu zic ca nu trage pe nas nimic, iar politia ar documenta mai bine politicienii corupti din cauza carora multi tineri cad la propriu in capcane precum cea ipotetica prezentata mai sus. Ce mari va dati voi astia din justitie cu cei marunti si ce puisori de catele sunteti cand va gudurati la pomeni gen pensie si salarii. nesimtite pe langa spagarii politicieni. In frunte cu DNA, vezi sleahta fugita din tara cu banii Romaniei condusa de mazare, udrea et co. Astia nu trag pe nas? A, ne-au tras pe sfoara.
14
14
claudiu montana a venit cu marfa proaspata bagata in cwr sa nu il prinda la aeroport si asa mai are putin si il salta pe guster
18
0
idiotule, legea iti interzice, idiotule.vai de steaua voastra si a ta mai, special K. trage acasa la tine nu in public si implicit ii tragi si pe altii in nenorocire. Taica-su si maica-sa stie oare unde a venit ea, cu cine , si ce face. niste distruse vai de prostu care o ia de nevasta
14
9
dar daca le cauta pe toate trei nu este mai bine?poate se extinde,zic eu
25
1
Frustratilor...e viata ei,face ce vrea cu ea.Numai de-astia de merg duminica de duminica la biserica pe aici....
14
38
Sunteti penibili, se rezolva problema cu droguri daca gasiti tanara din imagine...
22
6
astia sunt bucurestenii consiliati de antidrog bucuresti
19
4
sarakiilor! aia e in avion deja spre uk sau franta...o cauta ei pe tanara! fgmt cu tot neamu vostru de incompetenti. penaliloooor penibililor. securisti analfabeti cu 3 clase ajunsi mari sefi acum!
24
16
Ce-ai domne'!!?!! Era suc la pliculet. Pai, stabilisem cu reportera si cameramanu',inainte sa intre-n direct , sa facem o sceneta live... ca sa aiba ratingu' mare. Hellooo.. bai Bcco .. in chizda mea... voi nu stiti de gluma?
11
6
praful iti iese la sange CAPTAIN OBVIOUS DUUUUUUH
12
2
Liviu you ar a f...g rat!!!
3
5
Este normal sa stea dupa gratii masa ii da bani de distractie si ele se drogheaza asa sant copii rasfatati si nu va faceti griji si dupa ani o depisteaza cu un test antidrog intai mai este o sarbatoare municitoreasca nu una a drogatilor a incita pe plaja alti tineri sa se drogheze merita dublata pedeapsa sa stea in puscarie si pusa la munca bravo politistilor ro
15
11
Sta in casa cu Papacostea Alexandru in Faleza Nord, chiar acum se drogheaza pe terasa i am vazut eu, semnat un vecin care vede super bine
22
16
Pai si cum pot sa afle ce a "tras pe nas" efectiv ? Poate era praf de creta...
19
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614