REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poliţistul Budur de la Transporturi se mută în casă nouă, în buricul Constanţei

Poliţistul Budur de la Transporturi se mută în casă nouă, în buricul Constanţei

Replica API 13 septembrie 2013 | 00:00 1461

Spre necazul unora,

Spre necazul unora,

După ce a fost târât în mai multe scandaluri locale, comisarul-şef Remus Budur, lucrător în cadrul Poliţiei Transporturi Constanţa, a dovedit că este un descurcăreţ şi nu altceva. Pe ideea: câinii latră, ursul merge, comisarul a dat totul la o parte, acum fiind la un pas de a se muta în casă nouă. Şi ce casă, am putea spune! Însă, gura târgului a şi ieşit la interval, declarând, pentru "Replica", faptul că împrejurările în care a fost achiziţionat terenul nu sunt tocmai ortodoxe, fiind vorba de împrumuturi nebancare neonorate şi preţ sub nivelul pieţei.

Descurcăreţul comisar-şef Remus Budur, lucrător în cadrul Poliţiei Transporturi Constanţa, al cărui nume a apărut în mai multe scandaluri locale, dar şi în dosarul penal al afaceristului evazionist Alexandru Ferţu, aşteaptă să se mute în casă nouă. Imobilul se află în construcţie, situat pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Constanţa, în apropiere de zona Delfinariu. O vilă impunătoare este pe cale să se nască, cu demisol, parter şi un etaj, termenul de finalizare fiind stabilit pentru anul 2015. Plăcuţa ataşată la locul cu pricina indică faptul că proprietari sunt Lavinia şi Remus Budur, iar lucrările au fost demarate în noiembrie 2012. Teren frumuşel, casă pe măsură, zonă bună, ce poate fi mai minunat, mai ales că, în prezent, omul legii, după cum au precizat sursele noastre, ar locui cu chirie pe undeva prin centrul municipiului. Însă, cum lucrurile nu puteau să meargă ca uns, gura târgului a început să comenteze cum că împrejurările în care a fost achiziţionat terenul, pe care existau două corpuri de casă, nu sunt tocmai ortodoxe. Tot bâlciul ar fi început în urmă cu câţiva ani, când proprietar pe respectivul lot era altcineva, un bărbat care ar fi făcut un împrumut de 30.000 de euro de la o societate care acordă împrumuturi nebancare, un IFN. Cele două corpuri de casă ar fi fost ca gaj, iar când omul nu a mai putut plăti, treburile au luat o întorsătură neplăcută. Se pare că de la 30.000 de euro, bărbatul ajunsese să datoreze 130.000 de euro. Casa i-a fost luată şi pe aici ţi-e drumul, mai spun sursele noastre. La scurt timp, spaţiul a fost cumpărat de Remus Budur, la preţul de 110.000 de euro, asta întâmplându-se prin luna martie 2012. Cele două corpuri de casă au fost demolate, comisarul apucându-se de noua construcţie. Însă, fostul proprietar se arată nemulţumit de condiţiile în care şi-a pierdut casa şi de timpul scurt în care au fost demarate toate procedurile, acum rămânând pe drumuri. Vina comisarului nostru nu prea s-ar ivi în cazul de faţă, dar aceleaşi surse mai susţin că terenul i-a fost vândut la un preţ sub nivelul pieţei! Dacă este aşa, doar magistraţii ar putea stabili, în cazul vreunui proces, cert este că Remus Budur se va bucura, în curând, de un nou domiciliu, de mai toată frumuseţea. Pe cealaltă parte, dacă ne aruncăm un ochi în trecut, comisarul-şef a trecut prin mai multe experienţe neplăcute. Spre exemplu, în anul 2011, autoturismul marca BMW X5, aparţinând firmei de leasing SC Ciprus Leasing Romania SRL, a fost incendiat intenţionat tocmai pentru că poliţistul Budur circula cu el prin oraş. Un alt semn care ar indica un act de răzbunare împotriva lui Budur se referă la casa tatălui lui, care a fost ţinta unei sticle incendiare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
remus budur nu a fost vames,vames a fost varul sau george budur,
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367