REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Poliţistul care a intervenit la nenorocirea dintre 23 August şi Costineşti, felicitat de vicepremierul Borc

Poliţistul care a intervenit la nenorocirea dintre 23 August şi Costineşti, felicitat de vicepremierul Borc

Replica API 18 octombrie 2016 | 11:37 2036

Bozolan de la Rutieră, salvatorul unei vieţi

Bozolan de la Rutieră, salvatorul unei vieţi

Cristian Bozolan

Vicepremierul Costin Borc l-a felicitat pe Cristian Bozolan, poliţist rutier din Constanţa, pentru modul cum a intervenit la teribilul accident rutier petrecut pe 12 octombrie, pe DN 39, între 23 August şi Costineşti.

„Există momente în viaţă când solidaritatea şi ajutorul dezinteresat sunt esenţiale şi asta este ceea ce ne face cu adevărat oameni. Simt nevoia să mulţumesc unui agent şef de la Poliţia Rutieră Constanţa, domnul Cristian Bozolan, pentru tot ceea ce a făcut că să salveze o fată foarte grav rănită într-un accident îngrozitor petrecut acum câteva zile în judeţul Constanţa. Nu îl cunosc personal, deşi mi-aş dori să-i strâng mâna, dar prietenii mei care s-au strâns să o ajute pe această fată într-un moment în care viaţa ei atârnă de un fir de păr îmi spun că acest poliţist este un om minunat. Bravo lui şi Dumnezeu să-l ajute şi de acum încolo”, a scris Costin Borc pe pagina lui de Facebook.

Liliana CHIRU

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/accident-rutier-grav-intre-costinesti-si-23-august-doua-persoane-au-murit-293597/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eram de fata can s-a intamplat incidentu de la Albesti. Eu eram soferul care trebuia sa ii duc acasa pe amicii mei si pe propietarul masinii respective. Imi aduc aminte tot ce s-a intamplat. A fost japca pe fata. De atunci nu il suport. Un perfacut.
0
0
Daca vede comentariul asta sigur stie despre cine este vorba....se intampla acum 15 ani sau chiar mai mult...mi se pare ca era politist la frontiera pe atunci....eu cu niste prieteni neam urcat in masina si am plecat pre albesti la discoteca.pe la ora 1 noaptea unul din prietenii mei care era si proprietarul masinii sa dus la masina sa o mute de acolo in parcare,iar acest politist eroul romaniei a sarit direct pe el ca cica a condus masina beat...in fine unde vroiam sa ajung este ca ia luat toti banii prietenului meu plus ceasul de la mana ca sa il lase in pace...il urasc pt faza aia
0
0
Un jeg afemeiat. S-a tinut cu masina de politie dupa mine noaptea in oras. Eu mergeam spre masina mea si a intrat dupa mine pana la usa garajului. Era cu inca unul si avea chef de bagat in seama. Multe fete se plangeau ca le oprea in trafic degeaba, doar ca sa se bage in seama. Duminica vinde mici in obor un Mangalia, are 2 tarabe. Bon fiscal, ciuciu!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218