REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poliţistul care era mână în mână cu hoţii de fier vechi, considerat mai..."nebunel" - IATĂ DESPRE CINE ESTE VORBA!

Poliţistul care era mână în mână cu hoţii de fier vechi, considerat mai..."nebunel" - IATĂ DESPRE CINE ESTE VORBA!

Replica API 20 mai 2013 | 00:00 165

Poliţistul care, în loc să-şi facă meseria, se dăduse de partea infractorilor, câştigând ceva bani de pe urma noilor "îndeletniciri", se pare că nu era chiar o persoană cu simţul raţiunii. Mai exact, acesta era considerat ca având o fire ceva mai nestatornică, un "nebunel" după cum l-au caracterizat colegii. În plus, Costel Tănase, din cadrul Secţiei 4 Poliţie Constanţa, ar fi luat calificativul cel mai slab la evaluarea din anul 2012, adică "satisfăcător". După ce a fost prins, acesta şi-a dat demisia din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, evenimentul petrecându-se duminică, în jurul orelor 20.00. Reamintim că la data de 19 mai a.c., poliţiştii constănţeni, acţionând în baza unor sesizări, au surprins în flagrant, în zona Energia din municiupiul Constanţa, mai multe persoane care sustrăgeau fier vechi. Cu această ocazie s-a documentat şi activitatea unui poliţist, despre care existau date că nu ar fi luat măsurile legale împotriva respectivelor persoane. S-a constatat faptul că, la data de 17 mai a.c., agentul de poliţie, fiind în serviciul de patrulare, ar fi luat fără aprobare autoturismul personal, s-ar fi deplasat pe strada Baba Novac în zona fostei societăţi Energia, unde ar fi primit o sumă de bani de la două persoane care sustrăseseră fier vechi de la respectiva societate comercială. Comanda IPJ Constanţa a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

L.C.

Update:

La nivelul Grupării de Jandarmi Mobile TOMIS Constanţa se derulează o anchetă internă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurilor în care s-a produs evenimentului. Totodată, unitatea de jadarmi va coopera cu instituţiile abilitate în vederea stabilirii gradului de implicare a subofiţerului, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367