REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Poliţistul care nu ia şpagă primeşte pumni în gură de la mituitor

Poliţistul care nu ia şpagă primeşte pumni în gură de la mituitor

Replica API 14 martie 2013 | 00:00 664

Scandal la Secţia Transporturi din Palas

Scandal la Secţia Transporturi din Palas

Şeful de post al Poliţiei Transporturi Palas este "vedeta" mai multor flagrante, de fiecare dată Gabriel Marius Ţiţei, căci despre el este vorba, dând pe mâna procurorilor mai mulţi indivizi care au încercat să îl mituiască. Cea mai recentă ispravă a poliţistului datează de la începutul acestei săptămâni, după ce un individ de etnie romă, cercetat pentru evaziune fiscală, a venit la poliţist pentru a-l convinge să-l scoată "basma curată". Şeful de post nu a stat pe gânduri şi a procedat ca şi în celelalte rânduri, anunţând procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi Direcţia Generală Anticorupţie. A fost organizat flagrantul, una dintre surprize fiind aceea că mituitorul i-a oferit poliţistului "fabuloasa" sumă de 150 de lei! Într-un caz anterior, un alt infractor îi oferise poliţistului 1.500 de lei, dar şi atunci Ţiţei anunţase procurorii. Revenind la individul prins luni în flagrant, acesta a fost trimis în judecată în stare de libertate, iar în cursul zilei de marţi - trei ceasuri rele -, respectivul a fost îndrumat să prezinte şefului de post, Gabriel Marius Ţiţei, anumite documente legate de dosarul de evaziune fiscală. Nervos că, din vina poliţistului, nu scapă nici de dosarul de evaziune, dar mai are încă unul, pentru dare de mită, ţiganul nu a stat mult pe gânduri. S-a prezentat la postul de Poliţie, însă cu gânduri războinice: cum l-a văzut pe Gabriel Marius Ţiţei, a sărit la bătaie, cât pe ce să-i "boţească" figura omului legii! Recalcitrantul a fost imobilizat de colegii şefului de post şi transportat, din nou, la Parchet, alegându-se cu un al treilea dosar: pentru ultraj.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de mama lui de sluga cand l am cunoscut pe gunoiul Titei matura prin gara Fetesti iar mama lui vindea seminte , tatal lui confectiona copai,linguri si fusuri din lemn de salcie prin balta borcea.Mai tarziu tiganul sa desteptat si a inceput sa vomite tare la politie si acestia au fost nevoiti sa il angajeze in functia de stropitor sef la Politia tf palas .Sugi pula titei impreuna cu javrele care te sustin
1
1
Mama sugea pula prin italia ,tata un alcoolist iar eu furam prin gara fetesti pana cand am inceput sa stropesc la militie si acum mam ajuns militian adica o mare javra.ai vazut tigan om ?.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369