REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Poliţistul cu mâna secţionată de geam este bine. Burlacu le mulţumeşte medicilor de la Spitalul Judeţean

Poliţistul cu mâna secţionată de geam este bine. Burlacu le mulţumeşte medicilor de la Spitalul Judeţean

Replica API 13 august 2012 | 00:00 106

Poliţistul rănit la Cumpăna este bine. Conform conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, poliţistul cu mâna secţionată de un geam îşi poate mişca braţul, operaţia efectuată pe data de 10 august, la Spitalul Judeţean, fiind un succes.

Valentin Burlacu, şeful IPJ Constanţa, ţine să le mulţumească echipei de medici şi conducerii Spitalului Clinic de Urgenţe Constanţa pentru eforturile depuse şi pentru faptul că operaţia a reuşit: "Le mulţumesc, poliţistul a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pentru liniştea familiei, însă s-a constatat că medicii de la Constanţa au intervenit impecabil, operaţia a reuşit, îşi poate mişca toate degetele".

Reamintim că la data de 10 august a.c., ora 12.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurală au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 38 ani din Cumpăna, cu privire la faptul că soţul său în vârstă de 34 de ani, a agresat-o fizic şi verbal, fapt pentru care a fost nevoită să părăsească locuinţa comună, împreună cu cei doi copii minori ai cuplului. Patrula mixtă de poliţie formată dintr-un poliţist al Secţiei 1 Rurală Constanţa şi un poliţist local s-a deplasat la adresa indicată pentru a aplana conflictul, constatând că scandalagiul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, era necooperant şi se manifesta violent la adresa poliţiştilor, adresându-le injurii şi ameninţări, concomitent cu aruncarea de diverse obiecte către aceştia. În aceste condiţii, s-a solicitat sprijinul unui al treilea poliţist care în acel moment îşi desfăşura activitatea în cadrul Postului de Poliţie Cumpăna. Şi în aceste circumstanţe cel în cauză a continuat să se manifeste agresiv, adresând ameninţări cu moartea soţiei pentru că a solicitat intervenţia organelor de poliţie, fapt ce a făcut necesară imobilizarea sa. Întrucât acesta se încuiase în casă şi stătea în dreptul unei ferestre deschise, poliţistul venit în sprijinul colegilor a încercat să îl imobilizeze, moment în care scandalagiul a trântit cu putere fereastra care s-a spart, cioburile provocându-i subofiţerului leziuni grave la nivelul braţului şi antebraţului drept, ce au necesitat transportarea sa la SCJU Constanţa unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, a explicat IPJ Constanţa. Ulterior, omul legii a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru investigaţii amănunţite, unde a rămas internat. În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că poliţistul Ali Tanior necesită pentru vindecare 50-55 zile de îngrijiri medicale, ca urmare a secţionării complete a arterei brahiale drepte.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369