REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poliţistul Godină: „Eu şi preşedintele suntem ardeleni şi am fi avut o comunicare greoaie”

Poliţistul Godină: „Eu şi preşedintele suntem ardeleni şi am fi avut o comunicare greoaie”

Replica API 7 noiembrie 2015 | 00:11 392

Cum comentează propunerea tinerilor de a merge la consultările de la Cotroceni

Cum comentează propunerea tinerilor de a merge la consultările de la Cotroceni

Marian Godină

Poliţistul Marian Godină se află pe listele tinerilor, ce îl propun ca reprezentant al societăţii civile. Însă, omul legii, nelipsit de umorul caracteristic, a răspuns: “Am citit un articol în care scria că aş fi propus ca reprezentant al societăţii la o întâlnire cu şeful statului. Nu aş participa la o asemenea întâlnire din mai multe motive: 1. Sunt suficient de deştept încât să realizez că nu sunt suficient de deştept. 2. O vorbă din bătrâni spune că sacul merge la moară, nu moara la sac, ori eu consider că poporul este moara. 3. Atât eu cât şi domnul preşedinte suntem ardeleni, astfel că am fi avut o comunicare destul de greoaie iar eu nu mai am concediu anul ăsta”.

În plus, Godină se amuză şi la propunerea pentru scaunul de ministru: “Am primit un articol şi am citit că am fost propus ministru de interne. Hmmm..., nu ştiu ce să zic. Eu mă tund de câţiva ani la tanti Rodica, are o frizerie la parterul unui bloc. Problema e că în zonă nu prea sunt locuri de parcare. Eu ştiu că ministrul de interne merge la tuns cu alai. Aghiotanţi, coloane, antemergători, închizători, girofaruri. Cum fac ? Va trebui să renunţ ori la coloană, ori la tanti Rodica. O aleg pe tanti Rodica. E fată faină, îmi ia 15 lei pe tuns”, a mai spus el.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367