REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Poliţistul Ioniţă este stelist până-n măduva oaselor: şi-a pictat şi casa în roş-albastru

Poliţistul Ioniţă este stelist până-n măduva oaselor: şi-a pictat şi casa în roş-albastru

Replica API 20 martie 2012 | 00:00 132

Adjunctul Secţiei 4 Rurală,

Adjunctul Secţiei 4 Rurală,

Anumite hobbyuri ne pot scoate în evidenţă. Se întâmplă ca, de exemplu, un muncitor în construcţii să fie pasionat de muzica de operă, cazul deja celebrului Costel Busuioc, care a trecut de pe schela pe care dădea cu mistria pe mari scene ale lumii. Un alt caz, despre care cotidianul "Replica" a scris anul trecut, este al şefului Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, comisarul-şef Musledin Sinan, care colecţionează aparate foto vechi. Însă mai sunt şi alţi poliţişti constănţeni cu pasiuni care i-au determinat să facă lucruri năstruşnice, cel puţin la prima vedere. Este vorba despre comisarul-şef Ion Ioniţă, adjunctul Secţiei 4 Poliţie Rurală Medgidia. Spre deosebire de alţi colegi de-ai săi, Ioniţă este pasionat de... Steaua. Da, de Steaua, nu de Dinamo!

Nu numai că şi-a cumpărat cam tot ce se putea despre echipa de fotbal favorită, dar şi-a vopsit şi locuinţa în culorile "roş-albaştrilor", ba a mai şi pictat emblema formaţiei din Ghencea în exteriorul casei, spre stradă. Să nu mai vorbim despre soneria telefonului mobil, respectiv melodia "Maria" a formaţiei Scooter, devenită imnul Stelei. Despre aceste lucruri, Ioniţă povesteşte cu mândrie. "Eu ţin cu echipa Steaua dintotdeauna. Când am deschis ochii spre lume am dat de emblema Stelei", glumeşte poliţistul. "Am crescut, practic, împreună, la bune şi la rele, am trăit împreună satisfacţii şi insatisfacţii. Însă au predominat bucuriile", ne-a declarat Ion Ioniţă.

Trup şi suflet alături de Steaua

Referitor la vopsirea casei (din Medgidia) în roş-albastru, Ioniţă ne-a declarat că nu a fost aşa tot timpul. "Prima dată am vopsit casa în albastru, după care, peste un timp, a trebuit să schimb acoperişul, care era roşu. Apoi, dacă tot s-a nimerit să se îmbine cele două culori, m-am gândit să pictez şi emblema echipei Steaua. Să nu mai spun că în casă am peste tot fanioane şi steguleţe, ca şi la birou. Asta e, fiecare are câte un hobby", a mai afirmat adjunctul Secţiei 4 Rurală. De remarcat că, potrivit celor spuse de el, pe vremea când nu era poliţist mai avea timp şi de meciuri. "Până să ajung să lucrez în Poliţie mergeam la meciuri destul de des. Acum merg mai rar, pentru că nu îmi permite programul. În schimb, sunt trup şi suflet, asta în primul rând, lângă Steaua ca formaţie. Nu mă interesează ce este şi cine este în jurul ei", ne-a mai declarat adjunctul Secţiei 4 Rurală Medgidia, comisar-şef Ion Ioniţă.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218