REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Poliţistul Marian Godină anunţă pe Facebook că şeful lui şi-a depus dosarul de pensie UPDATE

Poliţistul Marian Godină anunţă pe Facebook că şeful lui şi-a depus dosarul de pensie UPDATE

Replica API 20 februarie 2016 | 00:40 293

Marian Godină, poliţistul care a iscat un adevărat scandal în cadrul poliţiei braşovene, după ce a dezvăluit intervenţii şi presiuni asupra lui, a anunţat pe Facebook că şeful IPJ Braşov şi-a depus dosarul de pensie.

UPDATE 17.51 Marian Godină l-a acuzat pe şeful său, chestorul Ioan Aron, că a făcut presiuni asupra lui după ce a dezvăluit incidentul cu şefa Crucii Roşii Braşov.

"Şeful IPJ Braşov şi-a depus azi dosarul de pensie. Domnule chestor Ioan Aron, vă doresc pensie uşoară!", a scris Marian Godină pe Facebook.

Anunţul a fost confirmat de IPJ Braşov.

"La revenirea din concediul de odihnă, chestorul de poliţie Aron Ioan - şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi-a înaintat raportul de pensionare Inspectoratului General al Poliţiei Române - decizie ce era anticipată de la începutul anului", a anunţat, vineri, IPJ Braşov, informează Mediafax.

O echipă de control a efectuat verificări la Brașov în cazul sesizărilor făcute de agentul șef Marian Godină iar toate informațiile apărute ulterior vor fi înaintate parchetului, a precizat, vineri, inspectorul general al Poliției Române, Bogdan Despescu.

"Echipa de control a efectuat verificări pentru agentul Godină, toate celelalte aspecte care au venit ulterior semnalării în cauză vor fi înaintate spre competentă soluționare aceluiași organ de parchet", a răspuns Bogdan Despescu, cu prilejul ședinței de bilanț a activității Poliției Române pe 2015, întrebat de jurnaliști dacă controlul de la Brașov a fost doar în cazul lui Godină.

El a precizat că acel control a fost trimis ca urmare a semnalărilor din presă. "Vizavi de cazul de la Brașov, fac precizarea că acel control a fost trimis de inspectorul general al Poliției Române, urmare a semnalărilor din presă. Controlul a stabilit aspecte de natură penală semnalate de agentul respectiv, fapt pentru care am înaintat pentru competentă soluționare la Parchetul Judecătoriei Brașov. În concluzia respectivă se face referire la aspecte care pot atrage răspunderea penală, urmare a semnalării agentului. Lăsăm parchetul să se pronunțe cu privire la această cauză", a spus șeful IGPR, potrivit RTv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218