REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Pompierul constănțean Pascaru Romulus a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne

Pompierul constănțean Pascaru Romulus a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne

Replica API 3 decembrie 2020 | 23:07 1896

Cu ocazia Zilei Naționale a României, pentru merite deosebite, câțiva pompieri români au primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, oferite în semn de înaltă apreciere din partea domnului Ministru al Afacerilor Interne Ion Marcel Vela.

Printre aceștia se numără un pompier constănțean ale cărui misiuni au dus la salvarea de vieți și nu numai.

Este vorba de plutonier adjutant, de astăzi, pentru că a fost avansat înainte de termen, Pascaru Romulus, care, de-a lungul a mai bine de 14 ani a participat la peste 1500 de misiuni de salvare a persoanelor sau a animalelor din medii ostile vieții, descarcerări, incendii sau acordarea primului ajutor medical făcând parte și din echipajul paramedical SMURD.

Romică, asa cum îi spun colegii, nu este doar pompier-paramedic. În timpul liber el este pictor, poet, compozitor și sculptor.

„Suntem mândri de tine Romică și îți mulțumim că te avem ca exemplu de pompier salvator și pe lângă toate acestea... și artist“, au transmis reprezentanții ISU.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari pentru ce ? Ca si-a facut treaba si ia pensii speciale.
1
1
Tipa care lucra ca vanzatoare era angajata a securitati,baieti si-au trimis acolo ochiul si timpanul pt.ca sa cunoasca direct de la sursa starea natiei.
2
0
Ati luat-o razna pupincuristilor! Pentru ce le dati medalii? Fiindca si-au facut treaba? Asa natie de pupincuristi imbecili n-am mai vazut!
3
2
Bv! Felicitari!!!
3
1
Medaliile se dadeau inainte pe merite deosebite ani vechime,razboaie.Acum oricine primeste medalie. El i-a dat medalie.Ca vechime n-are,razboi n-a facut.A vandut detergent si i-a spalat elefantul.Asa! Promoveati vanzatoarele secretare din minister. Ce exemplu sa dea daca atata poate.... atat l-a dus capul.Dai medalii militarilor cu rezultate deosebite,vechime. Cum sa medaliezi o vanzatoare de detergent dupa cateva luni angajata? Ne-am tampit ca natie.Daca stirea ajunge afara ne facem de rahat.
7
0
Vela ii da propriei secretare Medalia Nationala Pentru Merit. Pisa-v-as in freza de imbecilizati votanti de penelisti
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614