REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ponta a PIERDUT procesul cu Ministerului Educației! Plagiatul este DEFINITIV

Ponta a PIERDUT procesul cu Ministerului Educației! Plagiatul este DEFINITIV

Replica API 14 iulie 2020 | 00:00 943

Lovitura de grație pentru fostul premier al României. Liderul PRO România, Victor Ponta, a pierdut definitiv la Înalta Curte de Casație și Justiție procesul cu Ministerul Educației. Ponta a contestat verdictul privind teza sa de doctorat, care ar fi fost plagiată, după cum a decis CNATDCU. Magistrații însă au respins cauza lui Ponta.

Informația a fost confirmată pentru Edupedu.ro de ministrul Educației, Monica Anisie, care a declarat: “În sfârșit, se face dreptate! Sper ca această decizie să fie un mesaj clar pentru cei care au vrut să plagieze: acest lucru se pedepsește. Să fie descurajați”, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atunci cand si-a facut asta teza erau alte reguli, acum a fost judecat dupa alte reguli. Doar in Romania se poate intampla asa ceva. Numai cine nu a trecut pe.la.facultate nu stie ce inseamna asta. Stupid !
1
3
Despre restul de plagiatori. Despre Despescu am uitat? E secretar de stat la MAI. Sta langa ministrul Vela. Despre Kovesi nu amintim sau a spalat o de toate pacatele noua functie europeana? Faceti o noua campanie de presa sa vedem ce zice UE. Sau nu zice acum. O vor denigra daca nu ancheteaza pe cine trebuie. Si in alta ordine de idei, credeti ca mai exista lucrari originale 100 la suta? Da l draq pe puie monta. E un ordinar prost dar trebuie sa cantarim cu aceeasi masura la toti.
2
2
Acest inpostor ,mincinos notoriu mai este si hot furand din munca altora in lucrarea de doctorat,si-a tradat tot apropiatii mare presedinte de partid penal PINOCHIO
3
0
Kovesi a fost prinsa cu 45% din lucrare plagiata si i-a facut cineva ceva? Au declarat-o in instanta plagiatoare? Dar Coldea, marele general cu stele cazatoare pe umeri, cu doctoratul la secret? Oprea, izmenarul natiunii, il cauta cineva la doctorat? Lumea se impacienteaza pentru unul ca a aparut in Nature, dar cat rahat se ascunde in lucrarile de doctorat din Romania nu zice nimeni. Ipocrizie ca la romani nu-i nicaeri. Conteaza culoarea politica, pardon, securismul.
2
3
Pai daca nu era cu doctorat mai intra in barou fara examen ? Nu ,deci banii inapoi ,TOTI .Geaba le-ai dat astora pensii speciale !
5
1
Pinochio...nu Mickey Mouse
5
0
Ohhh impostore impostore ce mandru esti impostore infamule coate goale made in china , gata nu mai trimite ghita bani la partid la voi la prorusya de la serbya ,poate il baga pe teodorovici in locul tau ca e simpatic
7
1
Cat tupeu nesimtit sa ai, cand stii ca ai furat dar pozezi in persoana cinstita? Puie mah, mai vrei sa candidezi la presedintie!!! Zdreantza!
8
1
Au ajuns corijentii si comunistii puturosi si prosti sa ne conduca.
6
1
Unde este doamna Kati Andronescu profesor universitar care il apara pe hotul asta cu toata puterea pe care o avea din fotoliul de ministru al Educatiei si Invatamantului,femeie cu carte nimic de zis dar care si-a folosit inteligenta aparand hoti,sau poate este o proasta tamaie care cu toate titlurile si studiile care le are nu a putut sa isi dea seama de un plagiat grosolan,adica de un elev care a copiat teza de doctorat,ca sa vorbesc pe intelesul ei de profesoara.
9
3
ramane firicica la butoane in continuare ? nicshor e tare timid si daca mai tipa aia de 2 ori la el, nu mai cabdideaza.
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108