REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ponta afirmă că după suspendarea lui Băsescu i-au rămas "cicatrici" pe plan extern pentru 10-20 de ani

Ponta afirmă că după suspendarea lui Băsescu i-au rămas "cicatrici" pe plan extern pentru 10-20 de ani

Replica API 20 martie 2013 | 00:00 191

Premierul Victor Ponta a afirmat că personal a avut foarte mult de pierdut pe plan extern după suspendarea preşedintelui Traian Băsescu şi că i-au rămas "nişte cicatrici" pentru următorii 10-20 de ani, iar acordul semnat recent cu şeful statului presupune că a realizat că mai poate trăi cu acesta. "Mi-a făcut foarte mult rău, pentru că dacă în 7 mai eram nu doar cel mai tânăr prim-ministru social-democrat, dar eram foarte bine cunoscut, foarte bine conexat, colegii mei, începând cu preşedintele Parlamentului European şi toţi ceilalţi... sigur că după episodul din vară am avut foarte mult de pierdut. Mi-au rămas şi nişte cicatrici. Rana s-a vindecat - cum e povestea cu plagiatul - dar cicatricea va rămâne întotdeauna, şi peste zece ani, şi peste douăzeci de ani. Dacă mă întrebaţi de regrete...am regrete cum am şi pentru că nu s-a făcut 50% la referendum", a spus Ponta la Adevărul Live.

El a adăugat că ar deveni mai popular pe plan intern dacă şeful statului ar fi din nou suspendat, dar că preţul pentru România ar fi foarte mare.

"Dacă mă întrebaţi dacă cu mintea de acum aş mai face acelaşi lucru, vă spun într-un singur mod care cred că conţine şi răspunsul. În momentul în care, fără să uit nimic din resentimentele personale la adresa domnului Băsescu, am fost de acord să semnez acel acord de colaborare instituţională, înseamnă că am realizat că mai pot să mai trăiesc un an şi jumătate cu domnul Băsescu, pentru că preţul pe care România - nu eu, personal, eu aş putea să devin mai popular dacă mâine mă apuc să îl suspend din nou pe domnul Băsescu, în mod sigur aş fi mai popular decât acum, când sunt acuzat că am căzut la pace cu preşedintele - dar preţul pentru România este atât de mare, că nu ni l-am putea permite", a spus Ponta.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614