REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ponta, apel către PSD pentru prezidențiabil comun și susținerea aceleiași guvernări

Ponta, apel către PSD pentru prezidențiabil comun și susținerea aceleiași guvernări

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:24 435

Victor Ponta, liderul Pro România susține că „șmecherii și profitorii”, care au renunțat la Liviu Dragnea, iar acum stau „lipiți” de Viorica Dăncilă, „nu o lasă să nu candideze pentru că le strică lor blaturile și aranjamentele”. Totuși, spune liderul Pro România, acest lucru este „un dezastru” pentru funcționarea Guvernului.

Bazându-se pe un sondaj realizat de CURS, Victor Ponta crede că Mircea Diaconu este singurul candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie, care ar avea o șansă reală să îl învingă pe Klaus Iohannis în turul al doilea, relatează B1 TV. În aceste condiții, liderul Pro România îndeamnă PSD să nu „distrugă” guvernarea și șansele de a câștiga cursa pentru Cotroceni din „orgoliul, interesul și egoismul câtorva”.

Totodată, Victor Ponta a lansat un apel către PSD, invitându-i pe social-democrați să guverneze împreună, cu o doctrină de centru-stânga „restructurată și reformată”.

„In Turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale este favorit Klaus Iohannis/ este insa foarte interesant sa vedeti care este contracandidatul care primeste cele mai multe voturi : Mircea Diaconu!

Mircea Diaconu este cel mai dificil adversar pentru KI ( desi s-a lansat de putin timp si este blocat sau injurat de televiziunile finantate de PSD si Guvern) / urmeaza Dan Barna / cel mai facil contracandidat este evident Viorica Dancila.

Inteleg ca smecherii si profitorii care s-au «dezlipit» de Dragnea si acum stau «lipiti» de Dancila nu o lasa sa nu candideze pentru ca le strica lor blaturile si aranjamentele / insa pentru functionarea Guvernului dorinta lor egoista este un dezastru / la fel si pentru PSD .

Am un mesaj clar pentru membrii CEX al PSD care se reunesc maine : haideti sa sprijinim toti un candidat care ne reprezinta si care are sanse mari in turul al doilea lui Klaus Iohannis/ haideti sa ne folosim energia pentru a sustine in urmatoarele 14 luni o guvernare de centru stanga restructurata si reformata / nu distrugeti guvernarea si sansele la Alegerile Prezidentiale pentru orgoliul, interesul si egoismul catorva!

Inca mai este timp - dar foarte putin!”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma Victore omul pe care il sustii este format ca politician de aceiasi oameni care au sustinut o si pe tipa aia care a spus ca RUSIA ESTE IN NATO asa ca te-ai orientat prost.
2
0
Monta ne ofera un presedinte fabricat de Antena 3 a lui voiiculescu! Asta-i mircea diaconu ! Un parvenit sustinut de antena 3 si vuvuzelele lui voiculescu, adica un kkat de om! Asta ofera puie monta romanilor: un kkat cu mot.
3
0
Ne amaneteaza pe toti si nu ne prindem
6
0
Zice de PSD ca sunt panarame dar ii invita sa se alieze...
5
1
Sunteti nebuni cu Mircea Diaconu. Un actor presedinte, este prea mult. Sa stea in banca lui.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218