REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ponta: Arafat a reiterat dorinţa de a nu mai fi ministru. Va rămâne în conducerea Ministerului

Ponta: Arafat a reiterat dorinţa de a nu mai fi ministru. Va rămâne în conducerea Ministerului

Replica API 18 decembrie 2012 | 00:00 176

Premierul desemnat Victor Ponta a precizat, luni, că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, care şi-a reiterat dorinţa sa de a nu mai fi ministru, el arătând că acesta va rămâne, totuşi, în conducerea Ministerului Sănătăţii, sprijinindu-l pe viitorul titular al acestui portofoliu. "Cu domnul Arafat am discutat şi mi-a reiterat dorinţa domniei sale de a nu mai fi ministru, lucru pe care îl regret. Dar mi-a promis în acelaşi timp că rămâne în conducerea Ministerului şi îl va sprijini pe cel care va fi ministrul Sănătăţii", a spus Ponta.

Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat, în 18 noiembrie, în emisiunea "După 20 de ani" difuzată de PRO TV, că nu vrea să fie ministru în viitorul Guvern, pentru că presupune o funcţie politică, iar dacă ocupă această poziţie, va fi extrem de rigid, neflexibil şi nedoritor să înţeleagă anumite lucruri.

"Eu am zis că am acceptat această poziţie ca o soluţie excepţională pentru o situaţie excepţională. Ministrul trebuie să fie un om politic, este normal. Nu este o perioadă scurtă, ci una lungă. Orice decizie va avea multe aspecte şi influenţe politice. Dacă stau, voi fi o persoană extrem de rigidă, neflexibilă şi nedoritoare să înţeleagă anumite lucruri. Prefer poziţia de mai jos. Prefer partea pur tehnică, să mi se dea să fac asta, asta şi alte chestii decât urgenţa ca până acum, dar nu la o poziţie politică", a spus ministrul Sănătăţii.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218