REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ponta, Constantin și Cîmpeanu au lansat Pro România. Fostul premier l-a făcut VARZĂ pe Dragnea

Ponta, Constantin și Cîmpeanu au lansat Pro România. Fostul premier l-a făcut VARZĂ pe Dragnea

Replica API 4 septembrie 2017 | 23:10 371

Fostul premier şi fost şef al PSD Victor Ponta şi-a prezentat, duminică, noua opţiune: partidul Pro Românie. „Exmatriculat” din PSD, Ponta face echipă în noul partid cu Daniel Constantin (preşedintele Pro România) şi cu Sorin Câmpeanu.

În cadrul unei conferinţe de presă, în care a anunţat noul său proiect politic alături de Constantin, Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat că a confiscate PSD, că el este de fapt adeăratul conducător al Guvernului şi că economia României se îndreaptă într-o direcţie greşită: ”Singurul partid în care eu am acţionat, PSD, confiscat de o persoană şi de un grup care foloseşte PSD şi voturile oamenilor pentru interese strict personale şi interese meschine, dincolo de faptul că sunt personale (…) Sistemul ăsta cu care a fost condus Teleromanul ani de zile şi e condusă România - dăm funcţii la toată lumea şi cine nu vrea funcţie îl ameninţăm că îi tăiem banii, că-i tăiem finanţările, că-i tăiem curentul. Cel puţin la cei trei de faţă s-a încercat şi nu merge, n-are ce funcţii să ne dea, n-are cu ce să ne ameninţe”, a mai spus Victor Ponta.

”Nu mi-am propus absolut deloc, nici eu, nici cei doi colegi ai mei, nici să rup PSD, n-am sunat nici un coleg din PSD. Mai sunt sunat de alţi colegi din PSD, dar eu nu-i sun, nu vreau să rup PSD. Acolo am crescut politic şi faptul că acum e confiscat de o persoană şi de un grup până la urmă sper să se elibereze şi ei înainte de a fi prea târziu (…) Ne sună foarte mulţi oameni care au activat şi activează în PSD şi ALDE şi care n-au făcut politică şi care ne spun că, dacă într-adevăr facem ceea ce ne-am propus, o să fie alături de noi şi ăsta-i lucrul cel mai important”, a afirmat Ponta.

"Pot să îmi dau doctoratul în cei cu mustaţă. Le tremură mustaţa când mint", a mai susţinut Victor Ponta în cadrul conferinţei de presă, făcând referire la Dragnea.

"Eu am tot tras de PSD, şi domnul Năstase, şi domnul Geoană spre un partid modern. Domnul Dragnea l-a dus la cum era PDSR: o chestie populistă în care îi păcălim doar pe ai noşti, facem duşmani din alţii. Acum ne luptam cu băncile. Si Hugo Chavez s-a luptat cu băncile. (...) Haideţi să vă spun un lucru care ar putea să îi supere pe suporterii domnului Dragnea: „Domnul Dragnea se luptă cu sistemul”. Domnul Dragnea în tot, negociază pentru el. PSD e o chestie pe persoană fizică. (...) Nu mă veţi vedea înapoi în PSD cât timp e domnul Dragnea. (...) Domnul Dragnea e un fel de Pablo Escobar. În lupta cu băncile e un fel de Hugo Chavez. Nu poate să îşi ia un model mai european?", a mai afirmat fostul premier.

Într-o intervenţie la Romania TV, Ponta a continuat atacul la adresa lui Dragnea. Totodată, Ponta a precizat că Pro România va fi un partid de dreapta liberal.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sia dat demisia de prost ca nu la dat nimeni afara,iar acum face mare tam,tam,un lucru urat din partea lui Ponta,a dat dovada de mahalagiu,in loc sa fi cautat calea armonizarii relatiilor din psd,a esit in drum ca ultimul nemultumit pentru asi arata puterea,am crezut ca e ceva de capul tau,dar vorba turcului,IOC,nai invatat nimic dela mai marii tai,nu sunt psd-ist,dar un tilicar ca asta sa faca partidul de ras,nu e normal.
1
0
nu se va modifica absolut nimic, se fura de cine poate, PNL face blat cu PSD, in cine sa mai ai incredere? , oricum mai rau decat cu ciuma rosie este imposibil sa se intample, important este ca acesti sa se alature tAranistilor, sa dispara din viata politica. Au facu prea mult rau tarii ca sa mai fie credibili
3
1
Adica alt grup de interese mafiot.Nu va speriati pentru cei amariti nu se schimba nimic,ba chiar li se va mai lua.!
7
0
Ponta nu-i tremura mustata cand minte ,minte cum respira.Doi infractori care se ceara pentru ciolan
7
1
ponta un magar il urasc oameni joaca la mai multe capete el ce ia facut lui gioana nu are caracter cu zambetul de curva nu mai faci nimic.
7
0
Din ce spune ponta ,sa intelegem ca este suparat pe dracnea ca ia luat haturile de la caruta numita psd si ca el dottore a facut partiduletul asta ca se vrea sef.Daca mai punem botul la vrajelile socialiste ale celor doi putinisti,chiar ne meritam soarta!
6
0
Infantilul asta, o poanta a politicii romanesti, a facut pe el de frica DNA, a fugit din fruntea partidului si a lasat de izbeliste guvernul, fara sa se gandeasca un singur moment la tara asta. Acum le-ar fi vrut pe toate inapoi, de parca erau jucariile lui, si, pentru ca nu le-a primit, incearca merea cu degetul. Prosti sunt cei ce mai cred in putzoiul asta...
10
4
e clar. loserii au facut un proiect esuat din start. nu au nici o sansa in lupta cu borfashii care le-au furat partidele. In rest e bine Romania o duce bine. Romanii s-au resemnat sau fug din tara.
10
0
Fiecare Om are dreptul sa faca ce doreste cu vita lui . Cu vrajeli tip Varanu .... las-o moarta . Sunt rasuflate .
5
6
Dacianei! Maimutzoii astia trei ii are in spate pe varanul voiculescu!Astia sunt trimisi la inaintare ptr razbunarea varanului si nu au nicio treaba cu romania.Varanul are sforile si maimutzoii danseaza...
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614