REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ponta dă verdictul: În locul unui ministru marionetă, Mişa, au venit doi miniştri, peste care se vede umbra lui Vâlcov

Ponta dă verdictul: În locul unui ministru marionetă, Mişa, au venit doi miniştri, peste care se vede umbra lui Vâlcov

Replica API 1 februarie 2018 | 00:24 486

Fostul premier Victor Ponta a afirmat marţi seara, la Digi 24, că Darius Vâlcov, care a deţinut portofoliul Finanţelor, va lua deciziile economice în guvern.

"Important e că ne aflăm într-o altă realitate, un guvern care este controlat, e un guvern paralel (...), de fapt, deciziile se iau în altă parte sau se mai şi intersectează. (...) În schimbul unui ministru marionetă, o păpuşă ridicolă, domnul Mişa (...), au venit doi miniştri, domnul Ştefan Viorel, cel care a fost dat afară din guvern, şi domnul Eugen Teodorovici, cel care a fost dat afară din consilier. Dar, deasupra lor, pentru că, de fapt, politica economică şi fiscal-bugetară n-o vor face nici domnul Ştefan Viorel, nici domnul Teodorovici, deasupra lor era, se vedea umbra domnului Darius Vâlcov. Acum înţeleg că e chiar în Guvern. Deci, iată, guvernul paralel de la domnul Dragnea se mai şi intersectează cu guvernul de acolo. (...) Ministru de Finanţe, din câte cunosc eu, va fi domnul Vâlcov", a susţinut Victor Ponta, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul sufera in anonimat, sansa lui e cate un ziarist expirat, care nu gaseste pe nimeni altul sa-i dea atentie. Si-atunci, se multumeste cu Ponta... Omul e terminat, dupa seria de rateuri si gafe pe care le-a facut nu mai poate inspira incredere nimanui. Fug toti de el ca dracul de tamaie si tiganul de sapun...
3
0
Victoras e fericit. El a scapat de sfori. I s-a implinit dorinta. Fix ca lui Pinocchio. Acum e baietel adevarat, nu mai e marioneta.
2
0
Ce tot mai vrea asta? Sa vorbeasca nea Ion ca si el e om. I-a cerut cineva parerea? Nu intelege ca e expirat, ca si Basescu si altii. Gata!
3
0
Mai Pontica cadavrele politice mai vorbesc sau te-au resuscitat ca sa mai bagi cate o stramba pe ici pe colo. Nu erai tu prietenul lui Valcov? Acum sunteti certati ori ne mai aburiti pe noi prostii de serviciu?!
4
0
este evident! asteptam cu interes luna aprilie sa vedem cum vine primavara!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367