REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ponta, declaraţii care te lasă cu gura căscată!

Ponta, declaraţii care te lasă cu gura căscată!

Replica API 19 septembrie 2017 | 11:58 389

Fostul premier, Victor Ponta, a povestit, în direct, la TVR 1, cum a decurs una dintre audierile sale de la sediul DNA Ploieşti. Ponta a dezvăluit cum celebrul Mircea Negulescu l-a făcut pe Ponta să o suspecteze pe Ana Birchall că l-ar fi 'turnat' la DNA. Totul s-ar fi întâmplat în celebrul dosar Ponta-Blair.

"Faptul că după înregistrări şi acte falsificate era un singur martor cu identitate protejată mi s-a părut ciudat. Un secretar executiv pe relaţii internaţionale acesta era martorul cu identitate protejată. M-am dus să văd cine e în acea funcţie. Era Ana Birchall. M-am dus să o omor. Nu era ea. Eu spun că acel martor cu identitate protejată nu există pentru că Ana Birchall a fost citată apoi, la rândul ei, ca martor", a spus Ponta la TVR.

Fostul premier a dezvăluit ce i s-a întâmplat la audieri cu celebrul Negulescu. "Vă spun cum a fost prima dată la audieri cu Mircea Negulescu. Prima dată credeam că e o provocare. Credeam că sunt la candid camera. L-am întrebat dacă e serios sau dacă face mişto. Mi-a zis că orice bizon votează dacă te vede în poză cu Tony Blair. Pe urmă mă mai întreabă ceva. Ei erau cu Sebi, cu Portocală. Mă întreabă dacă ştiu că a falsificat Sebi Ghiţă alegerile în Moldova. Păi sunt trist, că eu am pierdut în Moldova. În America, un procuror dacă avea o relaţie cu inculpata era arestat direct. Mi-a spus că îmi dă control judiciar ca să nu mai plec din ţară să vorbesc cu diferiţi oameni cu funcţii din alte state", a mai spus Ponta, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce se vaita asta. Aveau puterea in mina pentru a schimba legile si a da afara derbedeii. Se tot da lovit in aripa. Mi-e sila de acest individ care a fost si el procuror.
5
1
Asa oameni politici, asa justitie, asa popor?! Ne meritam soarta?
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367