REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ponta: Depunem cererea de revocare a lui Anastase la plen. PDL s-a speriat şi a amânat şedinţele

Ponta: Depunem cererea de revocare a lui Anastase la plen. PDL s-a speriat şi a amânat şedinţele

Replica API 3 aprilie 2012 | 00:00 202

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că USL va depune la prima şedinţă de plen cererea de revocare a Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei, însă reprezentanţii PDL "s-au speriat foarte tare şi au amânat toate şedinţele de plen până la Paşte".

"Depunem cererea de revocare a Robertei Anastase la prima şedinţă în plen. Cei de la PDL s-au speriat foarte tare şi au amânat toate şedinţele de plen până la Paşte, ei chiulesc şi îşi iau banii în timp ce noi am donat toţi banii. Planul B - o şedinţă de plen pentru revocarea Robertei Anastase, la prima şedinţă a Camerei punctul unu va fi cererea de revocare a Robertei Anastase", a declarat Ponta. El a precizat că USL o acuză pe Roberta Anastase de fraudarea votului de la Legea pensiilor şi a altor voturi. "La prima şedinţă de plen la care cei de la PDL vor avea curaj să vină, punctul unu va fi cererea de revocare a Robertei Anastase", a mai declarat liderul PSD. Victor Ponta a spus că s-a ajuns într-o situaţie în care nu se mai ţin şedinţe ale Camerei Deputaţilor decât pentru "a apăra o reprezentantă a lor care a fraudat un vot şi care a încălcat grav o regulă a Parlamentului". "Dacă ar exlude-o pe doamna Anastase, nu pe domnul Preda, ar avea de câştigat în faţa oamenilor. PDL să găsească o persoană corectă şi capabilă să numere corect voturile şi să aplice corect regulamentul Camerei Deputaţilor", a adăugat Ponta.Camera Deputaţilor nu va lucra în plen în această săptămână, deputaţii urmând să aibă activitate în comisii, a decis Biroul Permanent al Camerei. Secretarul Camerei Dumitru Pardău a făcut, luni, acest anunţ, arătând că nu sunt proiecte în dezbatere şi că trebuie recuperată activitatea din comisii. El a spus că, în plus, comisiile privind revizuirea Constituţiei şi elaborarea legii electorale trebuie să lucreze în această perioadă. Potrivit unor surse parlamentare, Camera Deputaţilor nu va lucra cel puţin două săptămâni în şedinţă în plen.

Sursa:Realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614