REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ponta, despre "ambasadorul Vanghelie": Suntem câinele şi pisica din PSD

Ponta, despre "ambasadorul Vanghelie": Suntem câinele şi pisica din PSD

Replica API 12 aprilie 2013 | 00:00 150

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, joi, la Conferinţa PSD Bucureşti, că el şi Marian Vanghelie sunt precum şoarecele şi pisica. În discursul său, Victor Ponta l-a numit pe Marian Vanghelie "ambasadorul Vanghelie"

"Nu mai aveam răbdare să mai aştept să vorbesc la Conferinţa PSD pe Bucureşti. Aştept acest moment de 10 ani, martor îmi este tot domnul ambasador Vanghelie pentru că noi avem o viaţă politică atât de întrepătrunsă încât sigur îşi aduce aminte că ultima dată când am fost la o Conferinţă a PSD pe Bucureşti era în 2003, când încă exista Teatrul de Operetă. De când am devenit preşedintele acestui partid organizaţia Bucureşti, relaţia mea cu organizaţia Bucureşti a fost cea mai dificlă dintre toate. Ceea ce cred însă că este cel mai important este ce rămâne în urma acestor 3 ani. În primul şi în primul rând pot să spun că ţin la dvs mult mai mult decât o făceam în 2010, dar în acelaşi timp sper că mi-am câştigat respectul şi prietenia dumneavoastră mult mai mult decât era cazul în 2010", a declarat Ponta.

Premierul a ţinut să le mulţumească lui Ion Iliescu şi lui Adrian Năstase pentru sprijinul acordat în momentele grele pe care le-a avut la conducerea PSD.

"V-am respectat şi vă voi respecta întotdeauna pe cei care a-ţi fondat acest partid. Pe domnul preşedinte Iliescu care mi-a fost alături când mi-a fost greu. Când îmi este uşor să ştiţi că este foarte multă lume alături de mine, însă când mi-a fost greu, cel care a fondat acest partid, a fost alături de mine. Sper să îmi fie în continuare alături aşa cum mi-a mai fost alături cineva, nu doar domnul Popescu menţionează, da, Adrian Năstase mi-a fost alături în efortul pe care l-am făcut pentru a găsi soluţia pentru PSD.

Indiferent câte lucruri, la un moment dat ne supără, ne fac să avem alte idei, cred într-adevăr că PSD este puternic prin fiecare membru al său. Cred că eu am de câştigat de la fiecare membru al PSD, chiar şi atunci când nu sunt de acord cu mine, cel mai clar exemplu pentru toată ţara, dacă, nici nu ştiu ce comparaţie să fac ca să nu dau presei prilej să speculeze, dacă Marian Vanghelie şi cu mine, câinele şi pisica se află în acelaşi partid, înseamnă că suntem un partid puternic.", a mai spus Ponta.

Liderul PSD Victor Ponta şi-a exprimat deschis sprijinul pentru Ecaterina Andronescu, pe care o susţine pentru a câştiga preşedinţia PSD Bucureşti. "O susţin pe doamna Andronescu pentru funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti", a afirmat Ponta.

După ce Ecaterina Andronescu l-a întrebatpe Victor Ponta de ce nu îşi mută colegiul de deputat de la Târgu-Jiu la Bucureşti, Ponta a spus ironic: "Păi nu pot să plec, că dacă plecam, câştiga Dan Diaconescu. Mai lăsaţi-mă să îl mai bat de câteva ori şi vin la Bucureşti".

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218