REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ponta, despre invitația ANAT: Dar eu vin, nu sunt pe litoralul românesc acum?

Ponta, despre invitația ANAT: Dar eu vin, nu sunt pe litoralul românesc acum?

Replica API 22 august 2015 | 21:35 196

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, vineri, la Mamaia, despre invitația transmisă de Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) de a veni în vacanță în această stațiune, alături de familia sa, pentru a testa serviciile oferite pe litoralul românesc și a studia tarifele de cazare.

Touroperatorii români îl invită pe Victor Ponta în vacanță la Mamaia, pentru a testa serviciile oferite pe litoralul românesc

"Dar eu vin, nu sunt pe litoralul românesc acum? Nu sunt în vacanță, că mai trebuie cineva să și muncească în țara asta", a răspuns Ponta.

Invitația ANAT a survenit unei declarații a premierului, la un post de televiziune, potrivit căreia acolo unde a fost el în vacanță "e mai ieftin ca la Mamaia".

Vineri, prezent fiind la Mamaia, premierul a fost întrebat și dacă își menține respectiva declarație.

"Așa m-a informat ministrul de finanțe, că el vine mai des la Mamaia. Dacă vreți să mă întrebați ceva serios, nu ratați ocazia", a fost răspunsul șefului Guvernului.

Referitor la criticile care au existat în spațiul public privind faptul că un lider de stânga face vacanțe și se operează în străinătate, Ponta a comentat, pe 10 august, la România TV: "Dacă stau pe banii RA APPS la Neptun e de stânga? Sau dacă merg cu familia și cu copiii fără să cheltuiesc un leu din bani publici? E o chestiune de propagandă. Bănuiesc că m-au criticat liderii PNL care sunt și ei în vacanță în străinătate și e dreptul lor. Unde am fost eu în vacanță, e mai ieftin ca la Mamaia".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614