REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ponta, despre miniștrii din dosarul "Belina": Ca prim-ministru, i-aș fi schimbat

Ponta, despre miniștrii din dosarul "Belina": Ca prim-ministru, i-aș fi schimbat

Replica API 29 septembrie 2017 | 00:19 395

Victor Ponta a declarat, miercuri, că înțelege susținerea politică pe care partidul o acordă miniștrilor Rovana Plumb și Sevil Shhaideh, vizate în dosarul "Belina", dar, în calitate de premier, i-ar fi schimbat, notează Agerpres.

Ponta, care a fost prezent la recepția de Ziua Națională a Chinei, a spus că el este martor în respectivul dosar. "Sprijinul partidului, da, este corect. Și eu i-aș fi sprijinit. Să rămână în Guvern? Nu. Este un lucru rău și afectează munca Guvernului", a afirmat deputatul. El a spus că, în cazul votului din Parlament referitor la încuviințarea începerii urmăririi penale a Rovanei Plumb în dosar, va vota "împotrivă" deoarece ministrul "este martor".

"Faptul că partidul e alături de ei e o decizie corectă. Dar ca prim-ministru i-aș fi schimbat, pentru că vorbim de ministrul care merge la Bruxelles zi de zi și care, sigur, e acuzat pe nedrept, dar e acuzat. Știți bine că am renunțat la miniștri care au fost acuzați tot pe nedrept dar am renunțat la ei pentru că așa sunt regulile în politică, la un moment dat vine nota de plată", a subliniat deputatul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ponta ,in ins fara coloana,un lingau al lui Basau in conditiile oferirii pe tava a unei mari puteri prin votul disperat al romanilor antibasisti. At trebui chiar sa se retraga definitive din politica. Chiar ,pe cine ar vrea sa reprezinte? Ce pana mea e in stare sa faca, in afara de a trada orice electorat, de oricare ar fi acesta? Mergi nene,fa-te altceva,du-te la ,,Vocea Romaniei'' , la ,,X factor'', mergi cu Bianca in emisiuni,lasa--ne!!! Invata sa gatesti,mergi la aia cu bucatariseala,fa ceva daca vrei totusi sa ramai figura publica,divorteaza,apoi te recasatoresti gaseste ceva dar lasa-ne!
0
1
Ce tot se baga asta singur in seama. Tot nu realizeaza ca e terminat politic. Cine poate sa mai aiba incredere intr-un fost procuror turnator.
4
0
multi eroi, dupa razboi. Ai contribuit , din plin, la dezastru ce se prefigureaza
8
0
Nu te mai caca pe d-ta si tu mai jigodie ca faceai exact ca si astia. Ai pierdut ceolanul si nu mai stii cum sa-l apuci. La puscarie cu voi.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367