REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ponta dezvăluie de ce nu votează noul guvern

Ponta dezvăluie de ce nu votează noul guvern

Replica API 25 octombrie 2019 | 04:43 361

Liderul Pro România Victor Ponta susţine că n-are încredere în Ludovic Orban şi că PNL nu-i în stare să guverneze singur, pentru că nu are legitimitate şi nu are oameni potriviţi. Ponta spune că Pro România nu a decis încă dacă va participa la şedinţa Parlamentului în care se va vota Guvernul, dar a anunţat că la comisii parlamentarii formaţiunii vor fi prezenţi potrivit news.ro, citat de stiripesurse.ro.

Ponta a spus, într-o emisiune la TVR1, că la discuţiile de miercuri cu delegaţia PNL, nu i-a fost prezentat nici programul de guvernare şi nici lista cu viitorii miniştri liberali.

“N-am nici o încredere în Orban. Dacă îmi spunea programul şi ce vor să facă, da. Dacă venea cu un proiect, nu cu aia că îţi dau două-trei funcţii, atunci discutam. Uite oameni buni, e şi Pro România, e şi USR şi ALDE. PNL singur nu-i în stare. N-are legitimitate, nu are oameni, nici capacitatea de a se lupta şi pentru mine şi pentru dumneavoastră. Ei spun că luptă pentru PNL. Atunci votaţi-vă singuri. Guvernarea nu este despre un singur partid, guvernarea este şi despre toţi ceilalţi“, a afirmat Ponta.

Liderul Pro România a spus că Ludovic Orban a promis tuturor partidelor din opoziţie ce vor acestea să audă, însă cererile lor se bat cap în cap.

“Este povestea cu cvintetul galben-negru, cu UDMR care zice că votăm guvernul, dar să rămână într-un tur la primari, cu USR care zice două tururi. ALDE zice să nu se desfiinţeze Secţia specială, apoi PMP care zice să se desfiinţeze. Orban le-a zis la toţi da, da, da. Vezi că le-ai promis lucruri care se bat cap în cap. Să nu-şi închipuie cineva că am stat pe telefon şi l-am sunat pe domnul Orban, ei ne-au chemat la discuţii. Şi atunci de ce mă înjuri la final? Mi s-a părut urât chestia asta cu dat pe surse, ce rău e Ponta. Luni propaganda a sărit pe Barna, azi e băiat bun, că votează. Dar au sărit pe mine. Eu nu-i votez. Nu au venit cu program de guvernare, nici măcar cu echipă. Ce să votăm? Nu-l votez pe Orban“, a precizat Ponta.

Liderul Pro România consideră că preşedintele Klaus Iohannis trebuia să vină cu un premier din afara partidelor şi apoi acel om să încerce să facă o majoritate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici nu-ti dai seama ca te duci si tu la FUND cu partidul tau cu tot ca si Ciuma rosie sub comnda lui Viorica !!!
1
0
mincinos jegos ai fost, mincinos jegos esti, mincinos jegos ai sa ramii!
2
0
dupa alegerile prezidentiale pe iohanis nu il mai intereseaza guvernul Dancila va fi scoasa din PSDsi va fi pus Ponta care o sa aibe majoritate va fi prim ministru asteas cartile
0
1
belimi-ai pula , tu cu ma-ta in duet , ca sa va dau o pensie speciala , animalelor . De ce nu ai invatat carte giosule , ai stat cu oile pe camp ? ia problema de la cap si suge-i pula la tap !
1
1
Asta-i cel mai toxic personaj! Malefic chiar. De el trebuie sa stea departe toata lumea! Asta, pe unde calca, nici iarba nu mai creste! Iuda in persoana.
1
1
Esti un MASCARICI, UN PLAGIATOR CU DIPLOME FALSE, joci la mai multe capete, dezbini crezand ca si stapanesti mai CIRCARULE, mai ciumatule.... Tu sti ce vrei?? De ce ai votat motiunea ?? Ca sa te lamentezi acum, ca o tata DISPERATA ?! Cine mai are incredere in tine? Tu care ai dezbinat tara, ti-ai divizat colegii de partid, tu cu veorica de videle... Cele mai dezastruoase guvernari
2
1
Votam..stim ce votam? Sunt dati afara pensionari ca sa fie angajati alti pensionari cu pensie speciala. Vedeti ce se intampla la DIRECTIA AGRICOLA CONSTANTA, ar trebuii sa mearga DNA sa verifice cum au fost facute angajarile si cum sunt tinuti pe scaunele caldute si put de prosti ce sunt. Se zvoneste ca acum ii tataie curul lui MIHAELA SONEL pentru tot ce a facut si face. Toata lumea stie de nesimtirea ei si de banii pe care i-a luat din diplome cu rapandulele pe care le proteja. O sa traga multa lume dupa ea. Pe cei care erau aproape de pensioanare le grabea iesirea pt a lasa loc jegurilor
2
0
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
5
1
Secatura sa dezvaluie de ce a plagiat . Restul se deduce
6
1
Ponta i un habarnist si Limax ... doar vorbe goale fara coloana vertebrala !
6
1
tu nu votezi pe nimeni! nici noi nu te vom vota pe tine! pui de comunist.
12
2
De ce nu s-a gindit inainte de motiune ?----lui nu-i convine nimic vrea sa fie el premier
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920