REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ponta: Discuţia aşa-zisului trafic de influenţă din biroul premierului, închis prin rechizitoriul lui Duicu

Ponta: Discuţia aşa-zisului trafic de influenţă din biroul premierului, închis prin rechizitoriul lui Duicu

Replica API 29 iulie 2014 | 00:00 198

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la RTV, că o dată cu trimiterea în judecată a lui Adrian Duicu se încheie şi discuţia privind aşa-zisul trafic de influenţă care ar fi fost exercitat din biroul său de fostul şef al CJ Mehedinţi, întrucât din rechizitoriul procurorilor nu reiese un astfel de aspect.

"După marea campanie dusă de domnul Sârbu şi trustul său de presă cu traficul de la mine din birou s-a închis discuţia astăzi. Rechizitoriul procurorilor...procurorii s-au dus şi au verificat, domnul Duicu spunea: sunt aici, sunt cu Ciutacu, sunt cu Ponta. S-au dus şi au verificat dacă ceea ce spune un om la telefon (...) şi nu s-au confirmat în niciun fel. Dovadă că în rechizitoriul care este sesizare a instanţei niciunul dintre ei, nici şeful de cabinet, nici domnul Tobă (chestorul Petre Tobă - n.r.) nu are nicio calitate oficială, nu este învinuit, inculpat", a declarat premierul.

Întrebat atunci care ar fi traficul de influenţă în cazul Duicu, Ponta a spus: "Prima întrebare de logică şi de bun-simţ pe care am adresat-o celor care-mi explicau că am făcut sau s-a făcut vreun trafic: domne' când se întâmpla chestia asta ? Pe la începutul lui 2013. Când a fost reţinut? La începutul lui 2014. Domnul Ponea era şef în Ministerul de Interne? Nu. Deci, care e rezultatul, ca să zic aşa ?". "Pot să să spun foarte clar că a fost ca multe alte lucruri o înscenare de presă", a adăugat Ponta.

Premierul a adăugat că faptele în baza cărora Duicu a fost trimis în judecată nu îl implică pe el, după cum rezultă din rechizitoriul procurorilor.

sursa: AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614