REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ponta: Eu spun de un an şi jumătate ce spune Firea cum

Ponta: Eu spun de un an şi jumătate ce spune Firea cum

Replica API 7 septembrie 2018 | 00:00 365

Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a declarat joi, la Craiova, că ceea ce spune acum Gabriela Firea despre PSD el a spus de un an şi jumătate, iar ulterior au mai spus şi alţii aceleaşi lucruri şi vor urma mai urma şi alţi lideri.

"Eu spun de un an şi jumătate nişte lucruri. După aceea le-a spus Grindeanu, după aceea le-a spus primarul de la Iaşi, după aceea le-a spus Nicu Bănicioiu, după aceea le-a spus Ecaterina Andronescu, acum le spune Gabriela Firea.

O să vină un moment când o să vă spună şi Olguţa Vasilescu ce dictator e Dragnea şi ce mincinos, aşa cum îmi spunea mie, că mie îmi spunea chestia asta, însă, sigur, când va veni momentul să nu mai fie Dragnea suficient de puternic", a spus Ponta, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal ca dracnea inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
1
0
Din ura de Dragnea plagiatorul e in stare sa-i linga in cur simultan pe Basina si Saptecase. Are limba si lunga si lata, ca vaca.
1
2
Cum se devoreaza psd-eii! Mai ieri umpleau stadioanele cu ponta presdeinte, acum ponta este un nimeni un criminal..pe geoana ni-l puneau presedinte de tara dupa aia l-au mancat cu kkt cu ttot si pasta...Grindeanu..Tudose..acuma Firea. Cine ridica capul si spune ca in psd este dictatura..jap, jap, si la kkt! Il mananca psd-eii cu rahat cu tot!
5
1
Mai bine spune-ne din alea cu Codruta, Coldea, Ghita si altii de felul lor. Despre petrecerile tale in vie la Ghita, ai ceva nou? Jegosule, du-te de te spanzura, nu mai incerca sa pacalesti inca o data electoratul. O data vede nasul putza finului.
7
2
Lasa astea, Pontosule ... astea-s indepartate. Zi si tu o gluma mai fresh. Mai zi-ne-o o data p-aia cu Fagadau super-primar, ca mie aia mi-a placut cel mai mult.
9
0
ba 12 42 fgm ti am dat eu voie sa il injuri pe Victor? sa vezi ce ti fac cand vi sa ti dau cei 50 de ron
5
0
Un cacacios si un plagiator ordinar care crede ca-l mai baga cineva in seama. Esti expirat, Vichi! Puti a cacat ca o toaleta ecologica nevidanjata la timp.
4
8
Cine sa va mai creada?? Toti sunteti din acelasi partid de cacat!!!
7
3
du-te dracului de latrau iati cele doua parasute si lasane in pace
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614