REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ponta: Făgădău, dacă este primar bun, să aibă grijă să nu fie tras în jos de nişte indivizi atât de urâţi, precum Dragnea

Ponta: Făgădău, dacă este primar bun, să aibă grijă să nu fie tras în jos de nişte indivizi atât de urâţi, precum Dragnea

Replica API 24 august 2018 | 01:10 338

Aflat la Constanţa, preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că primarul Decebal Făgădău trebuie să aibă grijă să nu fie tras în jos de conducerea nocivă a PSD.

“Referitor la candidaţii la primărie, chiar şi la Constanţa, asocierea de acum cu conducerea actuală a PSD-ului este o asociere nocivă. Eu mă mândresc cu PSD, nu cu conducerea. Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, dacă este primar bun, să aibă grijă să nu fie tras în jos de nişte indivizi atât de urâţi, precum Dragnea”, a declarat preşedintele Pro România, Victor Ponta.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata clasa politica din Romania este datoare fata de acest popor! De la revolutie si pana acum politicienii romani nu au facut decat sa fure sis a traga pe dreapta peentru ei si familiile lor! PSD pe primul loc. La mare, mare departare se-nsiruie PNL, ALDE, UNPR..samd.
3
0
Primarul e slab --orasul e plin de gunoaie in centru boschetari cersetori cladiri parasite mizerabile tigani plasati in centrul orasului in cladirile vechi pietele cu vinzatori de culoare
8
0
Fara AUTORITATE, care a muscat mana care l a hranit!
5
0
cine e primar la Constanta?
8
0
cel mai slab primar, a dus orasul 30 de ani inapoi
15
1
Ponta baga Fagadaul la tine in partid dar mutal in alt oras ca la Constanta nu il mai voteaza nimeni.
16
1
Pai este la fel de curva si mincinos! Deci, cine se aseamana, se aduna.
15
1
Ai spus totul cu 'DACA ESTE'!Intradevar am luat teapa cu el, dar .....!
14
1
Cum adica "daca este un primar bun"? Nimeni nu vede cum arata Constanta? Un oras demolat si daramat din toate punctele de vedere.
18
3
Fagadau e lunecos ca pestele.Nicio grija ! Cand a fost sa-l pupe pe Mazare in cur,l-a pupat la pupat in cur.Apoi a scuipat unde a pupat.Ca d-aia-i politruc.Daca ar fi fost capabil si destept nu intra in partidul asta.Fara PSD,Fagadau e un zero. Hai sictir,cu prostu' vostru !
22
3
Da, ma Victore, e super-primar. E cel putin la fel de bun pe cat ai fost tu Presedinte sau PM. Da si tu Pontu de ce ciuperci ti-a pus Daciana-n supa. Ea saraca a avut alt scop si ia uite cat de misto se manifesta. In loc sa-ti creasca nivelu de trai, ti-a crescut ala de aberatii. Las ca vedeti voi la vot.
17
2
Fagadau este cel mai bun primar, Constanta este cel mai frumos oras, nu am vazut nicaieri in lume o infrastructura asa dezvoltata, atatea parcuri pline de verdeata, investitori peste investitori, istoria Tomisului pusa asa bine in valoare, baze sportive pentru copii si nu mai zic de turism, suntem un fel de Monte Carlo. Se oftica nemtii, francezii si englezii cand au vazut ce avansati suntem.
32
2
in caz ca nu vrei sa recunosti realitatea-adica ai venit prin Constanta si ti-a placut ce ai vazut-iti zic eu ca fagadau e cel mai dezinteresat primar din istoria orasului.etnia de banditi din care face parte il trage la fund stiind ca machedonii au furtul in sange sub toate aspectele.cea mai josnica etnie.apoi asocierea cu psd e dezastruoasa.chiar credeti ca-i mai voteaza cineva normal la cap pe astia?africa alba egal constanta.
38
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218