REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ponta îi urează „La mulți ani” lui Erdogan: „Sunt invidios pe cei care au preşedinţi ce îşi iubesc ţara”

Ponta îi urează „La mulți ani” lui Erdogan: „Sunt invidios pe cei care au preşedinţi ce îşi iubesc ţara”

Replica API 27 februarie 2017 | 00:28 380

Fostul premier Victor Ponta îi transmite, pe Facebook, un mesaj de felicitare președintelui Turciei, Recep Erdogan. Parlamentarul PSD spune că Erdogan este unul dintre președinții care „își iubesc cu adevărat țara” și „se mândresc cu poporul lor” ceea ce, în schimb, în România nu se întâmplă, în opinia sa, potrivit Digi24.

„Vreau să transmit şi public un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de naştere a Preşedintelui Recep Tayyip Erdogan!

- îmi asum cu stoicism înjurăturile şi acuzaţiile care vor urma din partea celor "frumoşi şi liberi" - cei care simt că noi putem să dăm lecţii de democraţie şi "Stat de Drept" tuturor prin modelul "Negulescu" sau prin metoda "Rarinca".

Am 3 motive pentru aceste urări publice :

1. de mulţi ani sunt invidios ca român pe toate ţările care au preşedinţi ce îşi iubesc cu adevărat ţara, se mândresc cu poporul lor şi se bat cu oricine pentru oamenii care i-au ales în funcţie (adică îmi doresc exact ce nu avem în ţara noastră)!

2. Indiferent de problemele actuale ale Turciei în niciun caz România nu este în măsură să dea lecţii (abuzurile din ţara nostră ale unui Sistem care nu are nici măcar legitimitatea votului popular ar trebui să ne facă mai reţinuţi)!

3. Aşa "puri" cum suntem noi în 2017 deja la Ankara au fost în vizită oficială Cancelarul Merkel şi Premierul britanic Theresa May / sunt gata să fac şi un pariu că Dl Erdogan va avea vizită oficială în SUA şi se va vedea cu Preşedintele Trump pe când Dl Iohannis va fi în Făgăraş în drumeţie!”

În Turcia, președintele Erdogan a anunțat că vrea un referendum pentru reintroducerea pedepsei cu moartea, dacă o astfel de măsură nu este aprobată de Parlament.

Un alt referendum, menit să-i sporească puterile preşedintelui, va avea loc în aprilie. Turcii sunt chemaţi să aprobe sau să respingă proiectul de revizuire a Constituţiei, prin care şeful statului va putea să declare stare de urgenţă, să numească miniştri şi să dizolve Parlamentul.

Iar raportul pe 2016 al Amnesty International îl consideră pe Erdogan, alături de președintele american Donald Trump și de premierul Ungariei Viktor Orban, printre liderii care promovează ura prin discursurile lor și care au făcut lumea „mai întunecată" şi mai periculoasă în 2016.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Victor Viorel Pantozzi vezi ca l au retinut pe omu lu ghitza...spune i lu pina sa iti pregateasca bagajul ca vin sa te ia si pe tine...
4
1
Si alti mancatori de cacat, sa va umplem frigiderele, daca n-ati inteles, sugeti stremeleacu javrelor.
0
3
Puie Monta ! Limbric rosu ...
4
0
rusine sa le fie celor ce au futut-o pe ma-ta , desi stiau ca e oligofrena .
2
1
Ba Romania chiar a fost foarte iubita de toti presedintii ei,asa de iubita incat a fost comparata cu o femeie sexy si si-au bagat p..a in ea. Au f..ut tara in toate felurile,cica au facut dragoste. Iubire patimasa,nu asa....Asta de acum e mai mormoloc,el se chinuie sa f.ta adica pardon, sa iubeasca actualul guvern,el nici nu stie ca reprezinta o tara. Nu e tarziu.
3
1
MAMA CE GLONT NE-A TRECUT PE LA URECHE! DACA AJUNGEAI TU PRESEDINTE, PRIMA LEGE PE CARE O VOTAI ERA PEDEAPSA CU MOARTE PENTRU CEI CE NU ERAU DE ACORD CU TINE. MARE PAPAGAL ESTI SI MULT PREA PROSTI NE CREZI.
4
2
Un singur cuvant poate caracteriza acest sinistru personaj, care joaca de fiecare data la doua capete, RUSINE!
6
2
sti de ce ai ajuns asa pentru ca te ai format ca politician ciocoi
7
1
si eu regret ca nu suntem intr-o tara in care ptr coruptie esti condamnat la moarte si executat. Ce curatenie s-ar face prin politica si nu numai ... ehei....
7
1
gandeste cu kurul!
7
1
,,Bagapontul''are dreptate!Este parerea lui care nu poate fi ignorate.,,Puseuri''de asa zise ,,nationalisme''au aparut si sant in majoritatea tarilor din UE.Numai in Romania este un curent de ..globalizare''ceva de speriat.
2
5
Hai sictir Micke Mouse!
14
2
Cu sinceritate ai dreptate.
3
15

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218