REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ponta intervine în conflictul dintre Vela și Arafat: „Ce a făcut Marcel Vela în ultimii 20 de ani dvs. știți?“

Ponta intervine în conflictul dintre Vela și Arafat: „Ce a făcut Marcel Vela în ultimii 20 de ani dvs. știți?“

Replica API 2 ianuarie 2020 | 01:37 480

Victor Ponta

Victor Ponta reacționează la schimbul dur de replici dintre ministrul de Interne, Marcel Vela, și secretarul de stat Raed Arafat, din cadrul videoconferinței de marți. După ce Vela l-a întrebat pe fondatorul SMURD „Ce-aţi făcut 20 de ani?“, Ponta îi intoarce ministrului propria întrebare.

„Ce a făcut Raed Arafat în ultimii 20 de ani ştim cu toţii (probabil din acest motiv a fost mereu şi este şi azi mai apreciat de romani decât toţi presedinţii şi premierii sau miniştrii)

Ce a facut Marcel Vela în ultimii 20 dvs. ştiţi? Că sigur nu a locuit în altă ţară, pe alt continent sau pe altă planetă şi s-a pogorât acum în România să îşi dea cu părerea!”, scrie Ponta pe Facebook.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a avut marți dimineață, într-o videoconferință, un schimb tăios de replici cu Raed Arafat, secretarul de stat care conduce Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU). Episodul tensionat a avut loc la videoconferința pe care șeful Internelor a avut-o cu prefecții din țară în pregătirea Anului Nou.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ponta e un munte de tupeu. Pe asta , nici 20 de tragedii Colectiv, nu-l fac sa taca.
2
1
bravo ponta
2
2
Sa vezi ce faci la urmatoarele alegeri Ponta.
3
1
ce a facut dl Velea in ultimii 20 de ani?, raspunde tu intai cat ai distrus in ultimii 10 ani- ce usor, caracteristic psd-ist sa improsti cu noroi
2
4
Rusine asanumitilor "liberali" ca au pus un neica-nimeni acolo care se crede important. Asta era singura neregula din acest minister. Toata lumea nu inacpe de Dl. Arafat pentru cfa nnimeni nu se ridica la nivelul lui din nici un punct de vedere. Tare mai vreau sa vad lume in strada pentru el. Eu personal mi-asi lua concediu ca sa vin.
5
2
Min Vela s-a comportat oribil cu Arafat anulindu-i realizarile si punindu-l intr-o situatie penibila !---nici in 1000 de ani dl Vela nu va ajunge la nivelul dlui Arafat
7
3
pt cta: folosind limbajul tau si pseudologica aferenta acestuia, JAVRA E MAICATA, ca a nascut un cotei jigarit la minte ca tine. Si e important ce am facut fiecare, dintotdeauna !
3
4
Acum fara rautate, Vela este un ilustru...necunoscut! Un nimeni in drum! Dar cand unii ca el ajung, nu pe merit, ci pe filiera politica intr-o functie, cred ca detin adevarul absolut si-si permit arogante gen NU VA PERMIT!, la dresa unor oameni care au facut ceva pentru tara asta, de felul lui Arafat. Asta ma irita cumplit si tot ce pot sa fac este sa-mi vars nuduful intr-o injuratura groasa la adresa unora ca Vela... Considerati ca am facut-o, cu referire la organe de la brau in jos. Intelegeti dvs....
10
1
In ultimii 20 ani Vela a facut evaziune, contrabanda, trafic de influenta, abuz, camatarie si probabil si altele pe care nu le stiu eu. Dar cred ca se poate verifica de oricine e interesat pe portalul instantelor din Caras Severin, Drobeta Turnu Severn, Timis, Craiova Oradea, zona aia de pe acolo.
9
1
dar tu ce ai facut javra? important este ce face Vela acum.
4
8
Ponta tu ce ai facut? Arafat a facut si atata. Dar a facut si avere ca si voi toti politicienii.
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367