REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ponta: Iohannis să spună adevărul despre întâlnirea cu Băsescu

Ponta: Iohannis să spună adevărul despre întâlnirea cu Băsescu

Replica API 13 august 2014 | 00:00 211

Premierul Victor Ponta a susţinut marţi că liderul PNL, Klaus Iohannis, ar trebui să spună adevărul despre vizita pe care i-ar fi făcut-o preşedintelui Traian Băsescu la reşedinţa de protocol.

"Eu nu cunosc ce întâlniri are dl Iohannis. Nu înţeleg de ce nu a zis: "Da, am avut!" Pentru că, vedeţi, şi aici începe să semene cu Traian Băsescu. Neagă nişte lucruri evidente. M-am uitat şi eu astăzi pe acele fotografii.

Chiar ştiu foarte bine şi unde este Lac III, reşedinţa dlui Băsescu, poarta aceea verde pe care intră maşina dlui Iohannis, ştiu foarte bine şi unde este - în altă parte - reşedinţa ambasadorului american, pentru că e Vila Dante, aceea pe care Guvernul a alocat-o. Poate a greşit drumul, poate a luat-o din greşeală, ştiţi cum e: a vrut să se ducă în dreapta şi a luat-o în stânga. Dar eu mai ştiu că acea poartă verde nu se deschide decât dacă eşti invitat şi dacă SPP-ul deschide poarta. Nu înţeleg de ce nu trebuia să nu spună adevărul. Nu-mi dau seama", a comentat premierul, aflat într-o vizită în judeţul Constanţa.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a precizat marţi că din 2008 nu a mai avut nicio întrevedere cu şeful statului şi a catalogat ca fiind o manipulare informaţiile publicate de postul Antena 3 cu privire la o întâlnire a sa cu Traian Băsescu.

'În seara zilei de luni, 11 august, în jurul orei 22,40, postul de televiziune Antena 3 a prezentat o ştire conform căreia eu aş fi mers în vizită la preşedintele Traian Băsescu, la vila sa de protocol. Ceea ce a făcut Antena 3 reprezintă o manipulare şi nu are nicio legătură cu realitatea. În fotografiile prezentate de postul sus menţionat apare maşina mea, în care mă aflam eu, dar acesta este singurul lucru adevărat', a precizat Iohannis, într-un comunicat remis, marţi, AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218