REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ponta, la Arad: "Made in România" este mai bun decât multe alte lucruri din afară

Ponta, la Arad: "Made in România" este mai bun decât multe alte lucruri din afară

Replica API 18 octombrie 2014 | 01:09 236

România are capacitatea de a produce la cele mai ridicate standarde de calitate și preț, produsele românești fiind de multe ori mai bune decât unele care vin din afara țării, a declarat vineri, la Arad, premierul Victor Ponta, la finalul unei vizite pe care a efectuat-o la uzina Astra Vagoane Călători din localitate.

"Fără să fiu un specialist, eu cred că în România încă avem capacitatea de a produce la cele mai înalte standarde tehnologice de siguranță și de competitivitate, ca preț. Mă bucur că există contracte în străinătate, dar cel mai mult m-aș bucura să existe contracte în România, sigur, respectând toate procedurile legale și respectând întotdeauna ideea de a fi cea mai bună ofertă. Îmi doresc foarte mult ca și comunitățile locale, când e vorba de tramvaie, și companiile cu capital de stat sau privat care utilizează căile ferate, să se gândească de fiecare dată la ce mă gândesc și eu: 'Made in România' este mai bun decât multe alte lucruri care vin din afară", a spus premierul.

Prim-ministrul a arătat că investitorii beneficiază de facilități fiscale, exprimându-și speranța că reducerea contribuțiilor de asigurări sociale cu 5% și scutirea de impozit a profitului reinvestit vor contribui la încurajarea industriei românești.

"Vreau să mulțumesc, cum fac de fiecare dată, celor care păstrează locurile de muncă, pentru că este lucrul cel mai important. Sper, și-mi doresc ca reducerea contribuțiilor de asigurări sociale pentru un angajator important să-i ajute să crească în competitivitate. (...). Să dea Dumnezeu să aibă profit, să reinvestească — că este scutit de orice fel de taxe, și că tot ceea ce putem să facem (...) ca să încurajăm industria românească, facem și vom face în continuare", a arătat Victor Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367