REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ponta: “Mă lupt şi cu PSD dacă e cazul”

Ponta: “Mă lupt şi cu PSD dacă e cazul”

Replica API 18 februarie 2017 | 13:26 412

Fostul premier, Victor Ponta a făcut o serie de declaraţii şoc la adresa Guvernului Sorin Grindeanu, dar nu a menajat nici PSD-ul. Deputatul de Gorj este supărat că problemele grave de la Complexul Energetic Oltenia nu s-au rezolvat şi că viitorul nu arată deloc bine.

"Principalul motiv pentru care rămân deputat şi pentru care rămân în PSD este pentru că am o datorie uriaşă faţă de oamenii din Gorj. Sunt multe de făcut în judeţ, dar mai ales, în mod special, salvarea Complexului Energetic Oltenia şi a mineritului şi a Energiei din Gorj. Sunt nişte probleme uriaşe moştenite de anul trecut. Nu am văzut ca cineva din noul Guvern să aibă timpul sau pregătirea să le rezolve. Din păcate, noul ministru are şi probleme de sănătate. ", a spus Ponta, conformradioinfinit.ro, citat de stiripesurse.ro

Mai mult, Ponta ameninţă că se bate şi cu Guvernul şi cu PSD-ul dacă e cazul pentru a rezolva problema CEO. "Eu cu toată autoritatea numelui meu şi a funcţiei de deputat de Gorj vă asigur că mă voi lupta pentru CEO şi cu Guvernul şi cu partidul meu dacă e cazul. Sper să nu fie cazul şi să fim aliaţi. E nevoie de înţelepciune şi bună credinţă. Anul ăsta sper să fie bună credinţă, dar până acum nu am văzut nimic înţelept", a mai spus Ponta, conform sursei citate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tembelul asta nu poate decat daca se baga singur in seama. Lasa-ne ba.
3
1
Bravo,victoras,pontica,ai,un,cuvint,de,spus,-e,de,bine
1
3
Mooie psd-ului!!! Mooie lui Ponta!!! Mooie electoratului psd!!!!
3
2
Ponta ce inteligent arati in poza asta!
5
1
Ponta-cel mai scarbos infractor psd!
7
1
Ponta nu este bun de lider mare,pentru ca nu are curaj sa lupte in mod real impotriva sistemului abuziv,impotriva nedreptatilor. E bun de trompeta,cam atat din pacate. Dupa ce a semnat pactul cu diavolul Basau,cu toate voturile romanilor in spate,a demonstrat ca este mic,mic de tot.
4
2
Am inteles ca-ti place-n strada printre protestatari mai prestezi si tu cate-o felatie iti mai castigi strudelul zilnic, te mai baga si pe tine cocosato cate cineva in seama dar ce sa vezi tuto? Ghinion - ca sa-l citez pe cel caruia ii sugi sosetele Grjndeanu si PSD ramaninca 4 ani !
4
6
Cel mai bun premier si cel mai bun presedinte ! restu sa murit de ciuda ratatilor .
6
12
Si dai si lupta,si dai si lupta,ca familia mea...de la Adelu Nastase in Camera si eu,tocmai eu sa raman fara colegiu!
7
2
Proasta rasa de om esti plagiatorule. Tu si cei care te voteaza sunteti imbecili. Abia astept sa te vad iar la DNA caine prost ce esti. Dobitoc la fel ca si electoratul psd
11
6
Ca bina mai zici dle. Ponta. Pe cine mai intereseaza Romania unita si prospera ? Multumim pentru tot ce ai facut pentru tara si oamenii sarmani din tara, lumea buna te respecta si te doreste chiar Presedintele Romaniei in locul lui Klaus romanul vandut Occidentului. Klaus Werner Iohannis nu are nimic comun cu saracia Poporului Roman, pe el aia grija doar pentru el si familia lui. Deviza lui este ghinion pentru altii si prosperitate pentru el si familia lui. Este un neamt boland si razbunator, mai periculos decat Basescu.
5
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614