REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ponta, mesaj de 1 Decembrie: Misiunea noastră ca popor e să respectăm ţara care ni s-a dat

Ponta, mesaj de 1 Decembrie: Misiunea noastră ca popor e să respectăm ţara care ni s-a dat

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:00 1296

Ţară, patrie, acasă nu este decât acolo unde eşti cu ai tăi, unde simţi că ai un loc al tău, unde te simţi în siguranţă, afirmă, de Ziua Naţională, preşedintele Pro România, Victor Ponta.

Victor Ponta

"Misiunea noastră ca popor este să respectăm ţara care ni s-a dat şi să o facem mai bună, să creăm modele pentru copiii noştri şi să le arătăm ce înseamnă să fii român. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Oriunde sunteţi voi!", a scris Ponta, marţi, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El subliniază că "în anul acesta greu istoria ne-a învăţat lecţia lui 'acasă'".

"Pentru sute de mii de români care îşi făcuseră o viaţă în afara României, "acasă" a devenit "înapoi în România". Pentru milioanele de români care trăiau între graniţele geografice ale României, "acasă" a devenit locul în care au fost nevoiţi să se reinventeze şi să încerce să trăiască o viaţă demnă indiferent de cât de greu ne este acum. Povestea acestor graniţe geografice s-a scris în urmă cu mai mult de 100 de ani. Astăzi, dincolo de patriotism, de limbă, de cultură, avem cu toţii nevoie de un loc căruia să simţim că îi aparţinem. Ţară, patrie, acasă nu este decât acolo unde eşti cu ai tăi, unde simţi că ai un loc al tău, unde te simţi în siguranţă", precizează Victor Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viorele !Unde te poate gasi o batranica pensionara sa iti traga o flegma pe ochelari
5
0
Da bey MINCI APUKAMAI DE KARYNCII
0
4
Doi puscariabili Ponta si Tariceanu invita romani sa ii voteze pe ei pentru o tara mai buna!!!!!.Nu mai Ponta nu esti credibil pentru ca incepand cu tine ca premier si presedinte al PSD si dupa tine PSDeul cu Dragnea in frunte,in Romania a crescut continuu puterea hotilor mai ales aia cu gulere albe,a interlopilor,a proxenetilor si alti nenorociti dastia.Cu toate ca doar L.Dragnea este acolo unde merita iar Ponta si Tariceanu afara asta nu inseamna ca astia doi sunt mai breji decat Livache.
4
0
nu va mai cacati pe voi cu sondaje ca nu aveti cum sa le faceti ca e pandemie cine face vrajeala masa-i curva
0
0
Dispari PINOCHIO, dispari "dottore", dispari HALAREO, dispari PAPAGALULE ! Ce CREDIBILITATE ai tu TRADATORULE ?! Esti un viitor penal, da. Sa o iei si pe madam firea, mahalagioaica, cea care a distrus bugetul bucurestenilor pentru imaginea ei prin 7 televiziuni si prin toata presa. Plecati ciumatilor. Ati furat, ati mintit, ati DEZAMAGIT. Sictir!
3
0
Un mincinos ordinar ,asta minte si cand spune ca,, isi iubeste tara"
3
0
tu iti iubesti tara ?!!?? nu se vede !! ai avut putere si nu ai facut nimic !!! huaaa !!!
2
0
Si cum ai respectat-o matale cand ai fost la butoane?
8
0
PUIE MONTA
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369