REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ponta: Nu mă simt jignit în nici un fel că Băsescu nu ne-a salutat la paradă, chiar dimpotrivă

Ponta: Nu mă simt jignit în nici un fel că Băsescu nu ne-a salutat la paradă, chiar dimpotrivă

Replica API 2 decembrie 2012 | 00:00 187

Victor Ponta a declarat sâmbătă seară că nu se simte "jignit" de faptul că Traian Băsescu nu l-a salutat la parada de Ziua Naţională, susţinând astfel că preşedintele nu a considerat că era "util" să facă acest gest, iar în opinia lui era o "exagerare" ca cei din USL "să alerge" la preşedinte.

,,Noi ne-am întâlnit la sediul USL, m-am întâlnit cu Crin Antonescu în primul rând, cu Vali Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, eram cu Daniel Constantin, cu ceilalţi miniştri şi, sigur, eu eram şi cu copiii. Am plecat la 11 fără zece de la USL pe jos, cinci minute, trei minute. Ne-am aşezat în locul nostru de tribună, după care am aşteptat normal să vină şeful statului. Nu contează că îl cheamă Băsescu, Antonescu. eful statului este ultimul care vine. Aşa e normal şi este de bun simţ. Nu ne-am mişcat din locul în care stăteam, nici nu era cazul să mergem noi să alergăm după preşedinte", a relatat Ponta într-o intervenţie la România Tv.

De asemenea, el a precizat că Traian Băsescu nu a considerat "util sau necesar" să îl salute, însă acest fapt nu reprezintă nici un moment de tensiune sau de apropriere. "Domnia sa nu a considerat că a fost util sau necesar să ne salute, nu a fost niciun moment nici de tensiune, dar nici de apropriere. Eu v-am relatat cum s-au desfăşurat lucrurile. Nu ştiu dacă am ratat sau nu vreun moment, dar aşa s-au întâmplat", a punctat el.

Fiind întrebat dacă parada cu ocazia Zilei Naţionale era un "bun moment să stabilească o punte" cu Traian Băsescu, Ponta a spus că această întrebare ar trebui să îi fie adresată preşedintelui, reiterând că el alături de cei din USL nu puteau să plece toţi la preşedinte.

"E o întrebare pe care ar trebui să o adresaţi preşedintelui. Repet, noi nu puteam să plecăm toţi de acolo, să ne ducem la preşedinte. Dacă mă întrebaţi strict personal, eu am stat la paradă alături de oamenii de care îmi face plăcere să stau şi m-am simţit foarte bine la paradă (...). Dacă domnul preşedinte considera necesar, trecea cum a trecut prin dreptul altora, ne întindea mâna, vă garantez, am luat în calcul aceast lucru "dom'ne îmi intinde mâna, sigur că dau mâna cu domnul preşedinte, nu mă întorc cu spatele indiferent de ce este între noi personal". Dar dacă domnia sa nu a considerat necesar, sper că nu credeţi că era bine să fugim noi, să ne ducem peste preşedinte, să alergăm în faţa armatei, să îl tragem de mână. Asta chiar era o exagerare", a punctat premierul.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367