REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ponta nu merge la recepţia de la Cotroceni: În ce calitate, de maimuţică, de porc, de pisicuţ?

Ponta nu merge la recepţia de la Cotroceni: În ce calitate, de maimuţică, de porc, de pisicuţ?

Replica API 29 noiembrie 2012 | 00:00 215

Întrebat dacă va merge joi la recepţia oferită de preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni, cu ocazia zilei Naţionale a României, premierul Victor Ponta a răspuns că "nu" pentru că nu înţelege în ce calitate a fost invitat de preşedinte: "de maimuţică, de porc, de pisicuţă, să latru, nu mi-a scris pe invitaţie domnul Băsescu".

"Nu ştiam în ce calitate să merg la Cotroceni: de maimuţică, de porc, de pisicuţă, să latru, nu mi-a scris pe invitaţie domnul Băsescu, în care din nenumăratele mele întruchipări animale să mă prezint acolo şi până nu mă lămureşte, să stea el cu menajeria lui. (...) Eu m-am gândit că domnul Băsescu nu a prea fost la şcoală, ci a fost des la grădina zoologică şi dă citate din ce se pricepe", a comentat Ponta.

Atacurile dintre preşedintele Băsescu şi premeirul Ponta devin tot mai virulente. Traian Băsescu a lansat marţi o serie de apelative la adresa lui Victor Ponta. Eticheta "puşti imatur", folosită de preşedinte în primăvară la adresa premierului, este banală pe lângă cuvintele folosite marţi de şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta e ca "un pisicuţ" atunci când vine la Palatul Cotroceni, afirmând totodată că aceasta este "mitoman".

"Vreau să vă spun cum se comportă Victor Ponta, când vine la mine. E ca un pisic, ca un pisic, da, domnule preşedinte, da domnu' preşedinte şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi. De aceea îl fac mincinos, de aceea îl fac mincinos şi pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea îl fac mincinos şi pentru declaraţiile pe care le dă pentru presa străină, pentru că are nevoie de imaginea mea externă şi spune coabitez, am învăţat din lecţia verii, nu ştiu ce..., iar acasă face ce face", a susţinut Băsescu.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102