REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ponta: Pe dl Blaga o să-l doară mâinile cât o să vorbească cu liderii PPE

Ponta: Pe dl Blaga o să-l doară mâinile cât o să vorbească cu liderii PPE

Replica API 17 octombrie 2012 | 00:00 203

Victor Ponta a declarat marţi că nu ştie ce va vorbi preşedintele PDL, Vasile Blaga, cu liderii PPE, afirmând ironic că pe acesta "o să-l doară mâinile cât o să vorbească" cu popularii.

"Domnul Blaga ce să prezinte mâine?...Că o să aibă probleme, o să-l doară mâinile cât o să vorbească cu partenerii, este greu cu translator lângă tine, dar noi mâine trebuie să prezentăm românilor, domnul Antonescu partea care ţine de candidatul nostru la funcţia de preşedinte, eu prezint ceea ce ţine de guvernare şi evident că pentru viaţa românilor important este ce spunem noi mâine la această lansare", a declarat premierul.

Întrebat dacă lansarea de mâine a candidaţilor USL va "eclipsa" evenimentul PPE, Ponta a spus: "Depinde, la nivel european nu va eclipsa pentru că la nivel european sigur că Congresul PPE va fi un eveniment important. La nivelul României evident că 80 mii de români pe stadion şi USL-ul care în toate sondajele este câştigătorul alagerilor este mai importantă lansarea de mâine. Depinde fiecare ce a urmărit".

"Pentru România evenimentul politic este lansarea candidaţilor USL pentru că oamenii vor să ne voteze, vor să ştie cine ne va reprezenta în Parlament şi mai ales mâine şi domnul Antonescu, şi eu, vom prezenta principalele idei legate de proiectul nostru de ţară pentru 2012-2016", a mai adăugat el.

De asemenea, liderul PSD a criticat faptul că PDL vrea "să devină un partid de diaspora" deoarece "ei fug pe la Roman, pe la Arad", făcând astfel referire la candidaturile fostului premier, Mihai-Răzvan Ungureanu şi Elenei Udrea.

"Eu mă tot întreb dacă PDL-ul cumva vrea să devină un partid de diaspora. Că ei în România fug pe la Roman, pe la Arad. Mai avea puţin domnul Ungureanu şi candida în afara graniţelor României. Nu ştia pe unde să îşi mai găsească un loc. În rest este foarte bine că PDL face parte din această mare familie europeană PPE. Este foarte bine că au fugit de la socialişti şi că au trecut la PPE, lucru pe care sigur cu o anumită jenă şi-l amintesc toţi cei din PPE", a susţinut Ponta.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614