REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ponta şi Dragnea au venit la Medgidia, să o susţină pe Luminiţa la primărie

Ponta şi Dragnea au venit la Medgidia, să o susţină pe Luminiţa la primărie

Replica API 2 iunie 2016 | 00:19 315

Cu emoţii, candidata a promis că schimbă oraşul în bine

Cu emoţii, candidata a promis că schimbă oraşul în bine

Nume sonore din PSD, prezente la Medgidia! Conducerea centrală a formaţiunii politice a fost prezentă miercuri, 1 iunie, la Medgidia, pentru a o susţine pe Luminiţa Vlădescu, candidatul PSD la fotoliul de primar al oraşului. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi fostul premier, Victor Ponta au venit pentru a-şi arăta sprijinul pentru colega lor de partid. Delegaţia a fost întâmpinată de conducerea PSD Constanţa, prin preşedintele Felix Stroe, primarul interimar şi candidatul PSD la Primăria Constanţa, Decebal Făgădău, viceprimarul Costin Răsăuţeanu, senatorul Nicolae Moga, secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, şi mai mulţi primari din judeţ.

Vizibil emoţionată, Luminiţa Vlădescu le-a vorbit oamenilor despre proiectele ei şi despre modul cum vrea să conducă oraşul. „Sunt un om serios, riguros, responsabil şi apropiat de oameni. Din poziţia de viceprimar al oraşului am fost întodeauna alături de oameni atunci când au avut nevoie de mine. Cunosc realităţile şi potenţialul oraşului Medgidia. Cred că pot schimba destinul acestui oraş şi că pot înfăptui multe lucruri bune. PSD a fost mereu alături de dumneavoastră şi un susţinător constant al problemelor cetăţenilor. Vă asigur de dorinţa mea de a schimba lucrurile în bine, de a avea un oraş în care să ne placă să trăim şi de care să fim mândri. Am foarte multe proiecte pentru Medgidia. Voi face Medgidia puternică“, a spus Luminiţa Vlădescu. Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, a afirmat că selecţia candidatului pentru Primăria Medgidia a fost una foarte grea, dar că a făcut cea mai bună alegere. „Am venit la Medgidia să o sprijinim pe Luminiţa. Cei mai importanţi oameni au venit să o susţină. Este momentul ca PSD-ul să impună primarul municipiului Medgidia. Pentru condiţii bune, pentru locuri de muncă, pentru bani europeni. Luminiţa ştie ce vrea sa facă şi ce poate sa facă. Toţi aceşti oameni respectă Medgidia. Am venit pentru a vă propune un candidat foarte bun. Selecţionarea candidatului pentru Primăria Medgidia a fost foarte adânc făcut. Am cântărit foarte mult şi cred că am cântărit bine, iar când am venit în faţă cu Luminiţa am ştiut că nu ne facem de ruşine. Am credinţa că ea va fi cea mai bună alegere“, a spus Stroe. Şeful partidului, Liviu Dragnea, a completat declaraţiile lui Felix Stroe şi a spus că Luminiţa Vlădescu este un exemplu de femeie. „Am convingerea că Luminiţa va face numai lucruri bune. Am venit aici pentru a garanta cetăţenilor din Medgidia că, atunci când partidul nostru va veni la guvernare, va avea altă faţă“, a completat Liviu Dragnea. Victor Ponta a luat şi el cuvântul şi a lăudat-o pe colega sa. În opinia fostului premier, Luminiţa Vlădescu este o persoană responsabilă, de încredere şi care ştie ce trebuie făcut pentru Medgidia. „Noi, PSD-ul, am pregătit o persoană care ştie ce înseamnă administraţie şi care poate să facă ceea ce nu s-a făcut în Medgidia în ultimii patru ani”, a afirmat fostul premier.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102