REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ponta: Sper că de luni minţile lucide din PNL vor înţelege că proiectul USL trebuie continuat

Ponta: Sper că de luni minţile lucide din PNL vor înţelege că proiectul USL trebuie continuat

Replica API 23 mai 2014 | 00:00 177

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat joi, la Timişoara, că speră ca de luni, după alegerile europarlamentare, minţile lucide din PNL vor înţelege că proiectul USL trebuie dus până la capăt. 'PNL să spună cum vor să guverneze. Au guvernat cu noi şi apoi Crin Antonescu i-a scos de la guvernare ca să câştige prezidenţialele. Acum, domnul Antonescu nu mai candidează, ci Klaus Iohannis, nu mă bag în această aiureală. Sper că de luni, minţile lucide din PNL vor înţelege că am început un proiect împreună, USL, cel mai de încredere în România şi trebuie dus la capăt', a declarat joi, la Timişoara, Victor Ponta, răspunzând unei întrebări a unui jurnalist dacă se teme de moţiunea de cenzură depusă de liberali, în condiţiile în care PNL susţine că e pregătit să guverneze cu Iohannis premier din 2015.

Pe de altă parte, premierul s-a declarat mulţumit de faptul a fost respinsă în unanimitate de Curtea Constituţională a României (CCR) contestaţia PNL privind noul Cod al insolvenţei.

'Acest Cod a fost lucrat de noi împreună cu colegii liberali anul trecut, ne ajută să combatem evaziunea fiscală, sunt multe companii care intră în insolvenţă ca să facă evaziune fiscală să nu-şi plătească debitorii privaţi şi aveam foarte mare nevoie de noul Cod al insolvenţei', a explicat premierul.

Ponta a afirmat că e 'regretabil şi condamnabil' faptul că tocmai foştii colegi de alianţă liberali, cu care s-a muncit la pregătirea noului cod al insolvenţei, au atacat la CCR acest proiect legislativ.

'Curtea a respins şi era şi normal acest lucru. Sper să intre cât mai repede în vigoare', a conchis Ponta.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218