REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ponta spune că îi este lehamite de ultimele "minciuni" ale lui Băsescu: Eu am râs de el, m-am amuzat

Ponta spune că îi este lehamite de ultimele "minciuni" ale lui Băsescu: Eu am râs de el, m-am amuzat

Replica API 8 iulie 2013 | 00:00 184

Premierul Victor Ponta afirmă că îi este lehamite de "minciunile" susţinute de preşedintele Traian Băsescu în declaraţii publice şi că ultimul atac al acestuia la adresa sa este ridicol şi nu a făcut altceva decât să îl amuze. "Eu am râs de el, m-am amuzat", a spus Ponta la Antena 3, referitor la ultimele critici ale preşedintelui la adresa sa.

El a răspuns totodată şi afirmaţiei preşedintelui conform căruia încheierea unui parteneriat strategic cu China, propunere avansată de Ponta în discuţiile cu autorităţile chineze, vine în contradicţie cu cel pe care România deja îl are cu SUA, premierul susţinând că România poate avea un parteneriat strategic atât cu China, cât şi cu Statele Unite ale Americii.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Digi 24, că turneul "catastrofal ca imagine şi eficienţă" al premierului Victor Ponta în Asia ar trebui să îl supere, menţionând că şeful Guvernului a plecat fără mandat, deşi ar fi fost obligatoriu.

De asemenea, Băsescu a spus că încheierea unui parteneriat strategic cu China vine în contradicţie cu cel pe care România deja îl are cu SUA.

Premierul Victor Ponta a replicat atunci arătând că nu i-a cerut nimeni vreun mandat şi nici nu l-a întrebat de preşedintele Traian Băsescu în ţările din Asia vizitate recent, adăugând că mandatul este obligatoriu, conform deciziei Curţii Constituţionale, doar pentru reuniunile Consiliului European.

El a precizat că nu îi va solicita preşedintelui un mandat nici la următoarele vizite pe care le va efectua în străinătate.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369