REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ponta spune cine e CANDIDATUL PSD la prezindențiale: 'Tot timpul a candidat, că a vrut sau nu, liderul partidului. Nu cred că va candida altcineva'

Ponta spune cine e CANDIDATUL PSD la prezindențiale: 'Tot timpul a candidat, că a vrut sau nu, liderul partidului. Nu cred că va candida altcineva'

Replica API 3 decembrie 2018 | 02:25 340

Victor Ponta susține că din partea PSD pentru funcția de președinte al țării va candida liderul partidului. „De la PSD tot timpul a candidat la funcția de președinte, că a vrut sau nu, liderul partidului. Eu nu cred că va candida altcineva”, a spus fostul premier Victor Ponta în direct la postul de televiziune România TV, conform stiripesurse.ro.

Întrebat ce ar vota într-o posibilă finală dintre Liviu Dragnea și Dacian Cioloș el a spus: „Eu nu cred că domnul Liviu Dragnea ajunge în finală. Nu cred că Cioloș este o variantă bună pentru funcția de președinte. Nu l-aș vota pe domnul Cioloș.

În mod normal Klaus Iohannis ar trebui să intre în turul doi cu candidatul PSD, oricare ar fi acela. Dar fiind vorba de Dragnea eu nu-i dau șanse în turul doi. Eu îl voi vota candidatul PRO România, pe care eu îl știu. PSD avea un singur candidat care putea intra în turul doi: pe Gabriela Firea. După toate scandalurile din ultima perioadă mă îndoiesc că va fi candidatul PSD. Un alt candidat cu șanse era Călin Popescu Tăriceanu”, a conchis Victor Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de mama de roman de-a ajuns un asa gunoi ca serban nicolae, purtatorul de de mapa al lui Iliescu,omul de casa si sofer personal al penalului catalin voicu, asta si alte codarle ca nicolicea, ciordache, radulescu mitraliera sau karikatura de codrin stefanescu..ASTIA AU AJUNS SA FIE MODEL PENTRU ROMANIA! Ca rau am mai ajuns sa suportam o asa mizerie de politica PSD-ista!
2
0
nu e treaba magarului de unde beau oile apa ! daca nu te fortai sa te caci pe tine cu sectiile desfiintate din afara , erai presedinte . ASa ai invrajbit oamenii .
2
0
Pai cine va mai voteaza pe voi bai handicapatilor,dupa tot ce-ati facut?
7
1
Se pisa pe psd
9
1
Ponta tine minte ,,nu manca cacacat.
8
1
mai mincinosule psd
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218